15.5 C
Bijeljina
четвртак, октобар 3, 2024
NaslovnaVijestiRepublika SrpskaNova parking mjesta pred UKC Banja Luka: Prostor za 560 automobila

Nova parking mjesta pred UKC Banja Luka: Prostor za 560 automobila

Datum:

BANJALUKA – Prva etaža garaže Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ sa 560 parking-mjesta od danas je na raspolaganju pacijentima i zaposlenim u ovoj zdravstvenoj ustanovi, što će uveliko riješiti problem ogromnih gužvi.

Generalni direktor UKC-a Vlado Đajić istakao je da se nastavlja uređenje druge etaže sa novih 560 mjesta, a nakon toga i ostatak garaže, koja će imati ukupno 2.200 mjesta, prenosi Srna.

Đajić je rekao da su od ranog jutra gotovo sva mjesta popunjena, što govori o tome kolika je bila potreba za ovom garažom, a da je najvažnije da je parking besplatan.

On je rekao da se prvi put razočarao u Draška Stanivukovića baš zbog ove garaže u maju 2020. godine, četiri mjeseca prije nego što će Stanivuković biti izabran za gradonačelnika Banjaluke.

„Kada smo tad krenuli sa gradonjom, on je ovdje mitingovao i tražio da prekinemo radove. Mi smo znali da je ovo neophodno i nismo odustajali. I dalje ćemo graditi, raditi i slušati potrebe naših pacijenata“, poručio je Đajić.

On je naveo da će u UKC-u biti izgrađena Klinika za psihijatriju, medicinski fakultet, srednja medicinska škola, te da će biti nastavljena gradnja onkologije sa palijativom i hematologijom.

„Nastavićemo sa edukacijom našeg kadra i nabavkom najsavremenije opreme, i što je najvažnije, sa unapređenjem zdravlja naših stanovnika“, naglasio je Đajić.

 

Reklame

Povezane vijesti

Apel: Milanu Bibiću iz Kotor Varoša hitno potrebna krv

KOTOR VAROŠ - Kotorvarošaninu Milanu Bibić hitno je potrebna...

Više banjalučkih ulica ostaje sutra bez struje

BANJALUKA - Bez struje sutra od osam do 14...

Banjalučki ćevap od danas zaštićen brend

BANJALUKA - Udruženju za očuvanje garantovane tradicije specijaliteta "banjalučkih...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име