22.2 C
Bijeljina
уторак, септембар 24, 2024
NaslovnaVijestiRepublika SrpskaJelena Trivić: Radnici Gradske uprave koji pošteno rade ne treba da brinu

Jelena Trivić: Radnici Gradske uprave koji pošteno rade ne treba da brinu

Datum:

BANJALUKA – Predizborni skup Narodnog fronta i Jelene Trivić, kandidata opozicije za gradonačelnika Banjaluke održan je sinoć u banjalučkom naselju Starčevica.

„Mi u Narodnom frontu smo spremni da preuzmemo rukovođenje gradom na način da grad vode stručni, obrazovani i čestiti ljudi, a ne tajkuni i njihove političke marionete“, izjavila je Bosiljka Čubrilović Stamenić, kandididat na listi Narodni front – Jelena Trivić koja je i viši asistent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

Čubrilović Stamenić je istakla da je aktuelni mandat obilježilo niz nezakonitosti u radu Gradske uprave, te netransparentan rad i prekomjerno zapošljavanje.

„Prema podacima kojima raspolažemo, samo od izbora 2022. godine, a što se vezuje za period ulaska u čuvenu simbiozu, Stanivuković je u stalni radni odnos primio 320 lica“, istakla je Čubrilović – Stamenić.

Jelena Trivić obratila se okupljenim građanima sa obećanjem da će ispuniti sva obećanja data te 2020. godine koja se odnose na otvorenu i slobodnu Gradsku upravu.

„Radnici Gradske uprave koji pošteno rade svoj posao ne treba da se brinu, ali da oko 200 ljudi koje je Stanivuković zaposlio da bi mu vodili izbornu kampanju, popunjavali skupove i skupljali sigurne glasove sigurno neće biti dio nove gradske administracije“, poručila je Trivićeva.

Trivićeva je na skupu promovisala programske mjere od kojih je izdvojila: neradnu nedelju, stanove za mlade po cijenama do 2.000 KM po m2, slobodne ekonomske zone, zaustavljanje betonizacije grada, te izradu socijalne karte kako bi grad pomogao socijalno ugroženim borcima i penzionerima.

 

Reklame

Povezane vijesti

Međunarodni dan znakovnog jezika: Ključ za samostalnost gluvih osoba

BIJELJINA - Međunarodni dan znakovnog jezika, 23. septembar, proslavljaju...

Sedmočlana porodica uskoro dobija krov nad glavom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas sedmočlanu...

Dodik: Kako se Šmit može pojaviti na sudu u Strazburu a ne može u Sarajevu?

ZVORNIK - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име