16 C
Bijeljina
петак, септембар 20, 2024
NaslovnaVijestiRepublika SrpskaDraško Stanivuković: Na izborima ću dobiti više od 40 posto glasova, Jelena...

Draško Stanivuković: Na izborima ću dobiti više od 40 posto glasova, Jelena Trivić će biti treća

Datum:

Draško Stanivuković je danas odgovorio smatra li Jelenu Trivić na predstojećim lokalnim izborima najozbiljnijim protukandidatom za gradonačelnika.

„U životu treba sve ozbiljno pristupiti. Ozbiljno pristupamo kandidaturi. I da sam sam kandidat radio bih na najozbiljniji način. Moja podrška ići će daleko preko 40 posto. Ona (Jelena Trivić) će biti treća. SNSD-ov kandidat će imati više glasova od nje. Zadržao sam biračko tijelo s prethodnih izbora, a dobio sam i nove glasače“, rekao je Stanivuković.

Na pitanje smatra li da je Jelena Trivić na prethodnim Općim izborima u BiH kao kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske pokradena, Stanivuković je rekao da zna jedino da je sačuvan izborni integritet u Banjoj Luci.

„Ja poštujem njena saznanja. Ja ne mogu reći šta je bilo u izbornom procesu u Bratuncu. Ne želim da negiram njena saznanja. Ne želim da to umanjim. Ne želim da njen odnos prema meni determiniše moje stavove“, rekao je Stanivuković.

Govorio je o svom odnosu sa SNSD-om i Miloradom Dodikom i o tome da li ga bilo ko nečim ucjenjuje s obzirom da je nekad ranije govorio da Dodik upravlja sa 70 firmi i da je porodica predsjednika SNSD-a privatizovala državu.

„Ja sam slobodan čovjek. U životu je meni najvažnije biti Slobodan čovjek. Znate koja je razlika? Što u ovom studiju u Sarajevu, to više nikad ne bi rekao. Nijednog srpskog predstavnika i Srbina i ništa loše o Republici Srpskoj ne bi rekao. Samo se to promijenilo. Ja ću to reći na televiziji u Banjoj Luci, ali ne ovdje“, rekao je Stanivuković.

Istakao je da je najvažnije kako će ga ocjeniti glasači na izborima, a ne kritike koje mu upućuje čak i predsjednik njegove stranke Igor Crnadak. Odgovorio je i da li je u „simbiozi“ s Dodikom.

„Dajte jedan dokaz i simbiozu s Dodikom. Šta je dokaz? Kao neko ne napada nekog. Moj posao je da radim za Banja Luku“, kazao je Stanivuković.

Reklame

Povezane vijesti

Dragan Gajić na tribini u Gornjoj Trnovi: Imam svoj plan za Ugljevik

U selu Gornja Trnova večeras je održana koaliciona tribina...

Senat podržao inicijativu višečlanih porodica za besplatno studiranje

BANJALUKA – Senat Univerziteta u Banjaluci jednoglasno je podržao...

Ustavni sud BiH: CIK i Sud BiH nisu smjeli zabraniti SDS-u učešće na izborima

SARAJEVO – Srpska demokratska stranka (SDS) trebala je da...

Pljušte krivične prijave zbog Gradskog groblja u Banjaluci

Krivične prijave zbog Gradskog groblja podnijeli su kako Draško...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име