21.6 C
Bijeljina
петак, септембар 20, 2024
NaslovnaVijestiRegionŽena Sergeja Trifunovića otkrila nove detalje o glumcu: "Ne oseća se dobro"

Žena Sergeja Trifunovića otkrila nove detalje o glumcu: „Ne oseća se dobro“

Datum:

Glumac Sergej Trifunović bio je uhapšen na hrvatskoj granici, nakon čega je saslušan u sudu u Splitu. Tim povodom se oglasila i njegova supruga Isidora koja je istakla kako se glumac oseća.

U emisiju „Blic uživo“, na „Blic“ televiziji Isidora se uključila i otkrila da je glumac osuđen na godinu dana zatvora uslovno, kao i da mora da napusti Hrvatsku do 22. septembra.

„Sergej je kažnjen zbog mim fotografije, on nije autor te fotke, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze sa onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriji Republike Hrvatske kada se desila ta mim slika, nama nije jasno da li je on podložan hrvatskim zakonima“, rekla je Isidora, pa je dodala:

„Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri meseca. Do 22. septembra mora da napustiti Hrvatsku“, rekla je supruga Sergeja Trifunovića, a onda otkrila kako su njen suprug i ona proveli vreme u Hrvatskoj nakon što je on pušten na slobodu.

„Odmorili smo, prošetali, on je razočaran zbog načina na koji su se postupali prema njemu. Ne oseća se dobro s obzirom na okolnosti. Meni roditelji žive u Hrvatskoj, niko nam ne garantuje šta će se desiti, ako sledeći put odlučimo zajedno da idemo kod njih“, zaključila je za „Blic“.

Reklame

Povezane vijesti

Prosvetari u Srbiji najavili novi protest i obustavu nastave

Predstavnici reprezentativnih sindikata zaposlenih u prosveti održali su sastanak...

Grom udario u avion, otkazan let iz Dubrovnika u SAD

Let United Airlinesa iz Dubrovnika u SAD je otkazan,...

Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj

BEOGRAD - Vlada Srbije donijela je odluku da se...

Sergej Trifunović mora da napusti Hrvatsku

Nakon što je zbog vređanja policije dobio uslovnu kaznu...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име