19.3 C
Bijeljina
субота, септембар 28, 2024
NaslovnaVijestiRegionNakon Beograda trkom u Banjaluku: Prva Business Run u gradu na Vrbasu

Nakon Beograda trkom u Banjaluku: Prva Business Run u gradu na Vrbasu

Datum:

Više od 9.200 kolega i koleginica različitih generacija na 9. izdanju Serbia Buisness Run napravilo je pravi spektakl na Adi Ciganliji. Pod motom “aktivni zajedno” timovi iz 444 kompanije osvajali su kilometre zabave i smijeha. Neki su bili tu zbog takmičarskog duha, drugi zbog zabave, ali svi su imali zajednički cilj – jačanje timske povezanosti i promovisanje zdravog načina života. Osim što su se takmičili sa tržišnim konkurentima na stazi, zaposleni su proveli kvalitetno vrijeme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.

„Voleo bih da postanemo resurs za sve zaposlene ljude Srbije da ostanu fit i aktivni tokom svoje karijere, bilo da nam je do penzije ostalo 5 ili 50 godina radnog staža. Od ove godine moto trke je #aktivnizajedno. Važno je da smo zajedno kao timovi i važno je da to zajedništvo podelimo sa celom poslovnom zajednicom Beograda“, rekao je Veroljub Zmijanac, Osnivač Schneider Electric Serbia Business Run.

Ako je suditi po broju i energiji trkačica i trkača na Adi Ciganliji, njegove riječi imale su odjeka. Ne samo u Srbiji. Trkački spektakl iz Beograda u oktobru stiže u sunčanu Banjaluku. Licencu Adria Corporate Run League pod motom #aktivnizajedno preuzeo je, naravno, energični Banjalučanin Goran Ćorić, s trkačkim iskustvom Beograda, Njujorka, Bostona, Sarajeva, Londona…

„Spajamo posao i rekreaciju! Želimo da se kroz sport povezujemo sa ljudima iz cijelog regiona, a zašto ne i Evrope i svijeta. Istovremeno se zabavljamo i gradimo zdravije društvo“, rekao je Ćorić, sa naglaskom na timski duh, vitalnost i dugoročnu korist od fizičke aktivnosti, ne samo za pojedince nego i za kompanije.

Dan ispunjen zabavom, trčanjem i umrežavanjem sa kolegama iz različitih industrija u gradu na Vrbasu biće 11. oktobar. Bez obzira da li je neko iskusni trkač ili potpuni početnik, ovo je prilika da se pokrene i uživa u fizičkoj aktivnosti.

Dovoljno je imati udobne patike, osmijeh i spremnost na dobru zabavu, te formirati  tim sa proizvoljnim brojem članova i prijaviti se se putem sajta.

Ekipa može da svaki kilometar pretrči u stilu „laganog džoginga“, uz priču i šale koje dopiru do prolaznika i motivišu još nekoga da krene putem zabave i zdravlja. Kada svi konačno stignu na cilj, umorni, ali nasmijani, prava zabava tek počinje. Pobjednički tim ponosno prima svoje medalje, ali svi slave kao da su pobjednici. Smijeh, muzika i vesela atmosfera uz dobru hranu i piće, odjekuje gradom, simbolizujući snagu timskog rada i prijateljstva koje nadilazi poslovne granice.

U okviru Biznis trke u Banjaluci – zajedno gradimo snažnije poslovne zajednice i zdraviji način života! Trčimo zajedno do penzije, a možda i duže.

Reklame

Povezane vijesti

Hrvat otkrio koliko taksisti zaista zarađuju

​Gotovo svakodnevno čitamo ili čujemo o ljudima koji, uz...

Novska nudi 15.000 evra mladim porodicama koje se dosele

Čak 15.000 evra mogu bespovratno dobiti mlade porodice u...

Za sada bez uzbune na Dunavu

Tehnički direktor JVP "Vode Vojvodine" Igor Kolaković izjavio je...

RTS istražuje ko u Beogradu gađa prolaznike iz vazdušne puške

BEOGRAD – Uznemirujuće zvuči vijest da neko iz vazdušne...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име