16 C
Bijeljina
петак, септембар 20, 2024
NaslovnaVijestiRegionHrvati brutalno napali Srpkinju zbog porudžbine u pekari: "U životu nisam čuo...

Hrvati brutalno napali Srpkinju zbog porudžbine u pekari: „U životu nisam čuo za ovo“

Datum:

Na društvenim mrežama se vodi velika polemika nakon što je Srpkinja podijelila svoje iskustvo iz jedne hrvatske pekare.

Naime, jedna Srpkinja je u Hrvatskoj u pekari zatražil rol viršlu, da bi je prodavačica pitala da li misli na „hrenovku u tjestu“. Srpkinja je sve to objasnila na Tviteru i odmah pokrenula lavinu komentara.

„Hrvati i njihove izmišljene reči da im slučajno ne liči na maternji jezik“, napisala je ona što je bilo dovoljno da navuče bijes svih tviteraša iz Hrvatske.

Hrvati su iskoristili ovu sagu oko rol viršle i počeli da prave beskonačan niz „fora“ na njen račun kojoj verovatno nije bilo prijatno nakon svega, pa je i zaključala svoj profil.

U komentarima su mnogobrojni pisali kako ni ne znaju šta je viršla.

Reklame

Povezane vijesti

Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj

BEOGRAD - Vlada Srbije donijela je odluku da se...

Sergej Trifunović mora da napusti Hrvatsku

Nakon što je zbog vređanja policije dobio uslovnu kaznu...

Trifunović u splitskom sudu: "Pretpostavljam da ovo ipak nije Severna Koreja"

​Na današnjem suđenju u splitskom sudu srpski glumac Sergej...

Sergej Trifunović osuđen na 60 dana zatvora u Hrvatskoj

Glumac Sergej Trifunović osuđen na 60 dana zatvora uslovno,...
spot_img

2 KOMENTARA

  1. Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Nauka-znanost, Zvanično-službeno, Hiljada-tisuća, Komšija-susjed, Obezbeđenje-osiguranje, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Penzija-mirovina, Pasoš-putovnica, Trotoar-nogostup, Ležeći policajac-uspornik, Talas-val, Džin-div, Apoteka-ljekarna, Štampa-tisak, Gas-plin, Šporet-štednjak, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šargarepa-mrkva, Sos-umak, Šnicla-odrezak, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Tabla-ploča, Amanet-zavjet, Testament-oporuka, Oluk-žljeb, Kajiš/remen-opasač, Peškir-ručnik, Pantalone-hlače, Jelek-prsluk, Pendžer-prozor, Pazar/pijaca-tržnica, Barjak-stijeg, Testera-pila, Burgija-svrdlo, Kasa-blagajna, Bakšiš-napojnica, Baksuz-nedaća, Čitulja-osmrtnica, Pasulj-grah, Tacna-pladanj, Šerpa-teća, Činija-zdjela, Supa-juha, Kajmak/Pavlaka-vrhnje, Ćebe/deka-pokrivač, Čaršav-plahta, Ekser-čavao, Paradajz-rajčica, Bašta-vrt. Kašika-žlica, Česma-slavina/pipa, Sunđer-spužva, Biro/ofis-zavod/ured, Direktor-ravnatelj, Notar-bilježnik, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Avet-utvara, Bešika-mjehur, Vašar-sajam, Fabrika-tvornica, Kurir-teklić, Firma-tvrtka, Socio/Biologija-društvo/prirodoslovlje, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Brend-oznak, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanaesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik…

  2. Zašto da u Srbiji dozvole SPC i četnici čišćenje srpskog jezika od toliko turcizama i zaštitu od novih tuđica jer oni žele da ostanu svi ti turcizmi i da se usvaje sve nove tuđice, tako da se šta više udalje od svog hrvatskog identiteta, i sa varom i pismom i jezikom?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име