16 C
Bijeljina
петак, септембар 20, 2024
NaslovnaVijestiOvako je REAGOVAO SUPRUG žene koja je sa troje dece skočila u...

Ovako je REAGOVAO SUPRUG žene koja je sa troje dece skočila u hladnu reku kada su mu rekli šta se desilo: „Okolnosti su i dalje nejasne“

Datum:

Novi detalji istrage tragedije u kojoj je majka Alma Arazi (39) navodno skočila u reku Bojanu, u albanskom gradu Skadru, sa svoje troje maloletne dece, otkrili su kako je reagovao njihov otac i suprug Ergiz Arazi (31) kada mu je saopšteno da mu se cela porodica navodno udavila.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, Ergiz je delovao hladno i smireno kada je u policiji, nakon prijave nestanka svih članova porodice, čuo da su se članovi njegove porodice možda udavili, ali je negirao optužbe za fizičko i psihičko nasilje protiv njih

Kako je „Blic“ pisao, Alma i njeno troje dece — dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić sa Alminom jetrvom, gde su popile kafu a potom se smireno rastale, jetrva ne sluteći kakva tragedija se sprema

Moj odnos sa suprugom je normalan“

Alma je potom sa svoje troje dece skočila u reku Bojanu, dok je ribar pronašao samo telo njene starije ćerke (9), na kom nije bilo tragova nasilja, kako je saopštila policija.

Policija nastavlja potragu za Almom i njeno dvoje mlađe dece, koji su nestali pre 3 dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za „nasilje u porodici“ i „izazivanje samoubistva“, što je on negirao.

Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin – rekao je Arazi policiji.

Pored istrage u reci, nastavlja se i provera sigurnosnih kamera tog područja, kako bi se videlo da li je neko možda uticao na Almu da preduzme ovaj korak.

Potraga telima 39-godišnje majke i njeno troje dece traje nekoliko sati. U potrazi je uključeno 5 istraživačkih grupa koje su pozicionirane od starog mosta na Bojani do Dajča. Upravo se taj perimetar traži. Okolnosti koje su 39-godišnjaka navele na ovu ekstremnu akciju i dalje su nejasne – saopšteno je iz policije..

Most na Bojani se istražuje zbog sumnje da je majka skočila baš odavde u Bojanu.

Pronađeno telo jednog deteta

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa decom udavila u reci Bojani.

Potraga za telima Alme Araz i njeno dvoje dece neće prestati ni u večernjim satima.

Izvori iz policije Skadra obaveštavaju da uprkos mraku zbog večernjih sati potrage neće biti prekidane. Direkcija Skadra angažovala je stanovnike tog kraja koji će svojim čamcima krenuti u potragu.

Podsetimo, policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno izvršila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Telo njene 9-godišnje ćerke pronašao je ribar u reci Drim, u koju se uliva reka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za telima majke i još dvoje dece, koji su nestali pre tri dana.

Navodi se Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog dela „izazivanja samoubistva“.

Spekulacije da je Arazi imao aferu

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko meseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema rečima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao „mentalno bolesnu“ i prema njegovim rečima, mesecima je pila lekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane

Reklame

Povezane vijesti

Glumac iz serije „Lud, zbunjen, normalan“ osuđen zbog bludne radnje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora...

U lovačkom domu repetirao pištolj prema trojcu za šankom

ZENICA - C.E. iz Olova optužen je da je...

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име