19.9 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiRepublika SrpskaMinistar pravde Bukejlović: Novi objekat Okružnog javno tužilaštva u Bijeljini obavezuje na...

Ministar pravde Bukejlović: Novi objekat Okružnog javno tužilaštva u Bijeljini obavezuje na odgovornost, efikasnost i bolje rezultate

Datum:

Ministar pravde Republike Srpske Miloš Bukejlović izjavio je danas povodom otvaranja nove zgrade bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva očekuje veliku odgovornost, efikasnost i još bolje rezultate od ovog tužilaštva.

Na simboličan način prije 20 godina osnovano je Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini i danas imamo priliku da se uselimo u novi objekat, sa velikim ambicijama, ali i sa velikom odgovornošću koju nosi jedan ovakav projekat, da budemo još efikasniji i da dobijemo još bolje rezultate od ovog tužilaštva“, rekao je Bukejlović.
 
On je rekao novinarima da se u obilasku Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini uvjerio da je stanje bezbjednosti nakon policijske akcije „Mardelj“ na najvišem nivou.

„Okolnosti i događaji koji su nakon toga uslijedili su trenutno u nadležnosti tužilaštva i organa Ministarstva unutrašnjih poslova, te ćemo mi na taj način i pratiti te aktivnosti“, rekao je Bukejlović.
 
Nova zgrada Okružnog javnog tužilaštva izgrađena je sredstvima EU u vrijednosti višoj od 1,3 miliona evra bespovratnih sredstava, dok je Vlada Republike Srpske obezbijedila finansijska sredstva za potrebne dozvole i opremanje ove zgrade.

Reklame

Povezane vijesti

Senat podržao inicijativu višečlanih porodica za besplatno studiranje

BANJALUKA – Senat Univerziteta u Banjaluci jednoglasno je podržao...

Ustavni sud BiH: CIK i Sud BiH nisu smjeli zabraniti SDS-u učešće na izborima

SARAJEVO – Srpska demokratska stranka (SDS) trebala je da...

Pljušte krivične prijave zbog Gradskog groblja u Banjaluci

Krivične prijave zbog Gradskog groblja podnijeli su kako Draško...

Stanivuković u Kolima: Pred ljude dolazimo sa djelima

BANJALUKA - Nalazimo se u prelijepoj mjesnoj zajednici, u...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име