19.9 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiMarku Miljkoviću preti zatvor! Evo na koliko može da zaglavi iza rešetaka,...

Marku Miljkoviću preti zatvor! Evo na koliko može da zaglavi iza rešetaka, jedna stvar sada može biti presudna

Datum:

Policija na Novom Beogradu sinoć je, 13. maja, uhapsila Marka Miljkovića, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati.Marko je prvo došao u sukob sa komšijom, da bi zatim vređao, pretio i čak pokušao da udari jednog policajca

– Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine- kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako saznajemo, radi se o potencijalnoj kazni od 6 meseci do dve godine zatvora, saznaje Telegraf, a u pitanju je krivično delo „Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti“

– Da se to nije desilo ne bi se ni razmišljalo o zatvoru, jer je remećenje javnog reda i mira prekršaj, nije krivično delo, i on će za to sigurno dobiti određenu novčanu kaznu. Međutim, napad na službeno lice je nešto sasvim drugo i ima razloga da bude zabrinut – kaže izvor Telegrafa.

Olakšavajuća okolnost može biti ta da Marko ranije nije osuđivan.

– Ukoliko nije ranije osuđivan izvesno je da će izbeći kaznu zatvora, ali to je sve do sudije, ništa nije sigurno – dodaje naš sagovornik.

Reklame

Povezane vijesti

Glumac iz serije „Lud, zbunjen, normalan“ osuđen zbog bludne radnje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora...

U lovačkom domu repetirao pištolj prema trojcu za šankom

ZENICA - C.E. iz Olova optužen je da je...

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име