16.6 C
Bijeljina
уторак, септембар 17, 2024
NaslovnaVijestiMaloljetna kćerka Saše Kulišića više nije u pritvoru u Doboju: Osumnjičena da...

Maloljetna kćerka Saše Kulišića više nije u pritvoru u Doboju: Osumnjičena da je pomagala u svirepom ubistvu smještena u Sigurnu kuću

Datum:

Prema zvaničnom saopštenju Okružnog suda u Doboju, Kulišićeva je kobne večeri ocu u limunadu sipala izmrvljene tablete „treana“

Maloljetna kćerka (15) svirepo ubijenog Saše Kulišića, a čiji identitet je poznat redakciji, više se ne nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda Doboj, a kako saznaje ALOonline od dobro upućenog izvora, ona je premještena u drugu ustanovu.

U razgovoru sa advokatima koje smo kontaktirali ovim povodom, rečeno nam je da bi prema Krivičnom zakoniku RS, Kulišićeva mogla biti smještena u Sigurnu kuću ili sličnu ustanovu.

Nakon kobnog događaja u januaru ove godine, iz Osnovnog sudu u Doboju ranije je saopšteno da je Kulišićevoj određen pritvor.

– Osnov za određivanje pritvora sadržan je u odredbi člana 197. tačka B Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske (bojazan od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza) – rekli su u Osnovnom sudu u Doboju.

Prema zvaničnom saopštenju Okružnog suda u Doboju, Kulišićeva je kobne večeri ocu u limunadu sipala izmrvljene tablete „treana“.

– U namjeri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloljetna A.K. usitnila veći broj tableta naziva ”treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu – saopšteno je iz Okružnog suda u Doboju.

Reklame

Povezane vijesti

Beograđanin poginuo na ratištu u Ukrajini: Borio se na strani Rusa, porodica skrhana

Strahinja Bjelica (30) iz Beograda poginuo je na ratištu...

Nestao Denis Mašić iz Goražda

GORAŽDE - U Goraždu je nestao mladić Denis Mašić...

Pet osoba povrijeđeno u dva udesa u Beogradu

LPet osoba lakše je povređeno u dve saobraćajne nezgode...

PU Bijeljina: Na području Šamca pronađen zasad stabljika indijske konoplje

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog...

Novi napad u Mostaru, jurio muškarca koji mu je slupao vozilo

MOSTAR - Policiji u Mostaru obratio se vlasnik vozila...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име