23.8 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiHronikaOvo je Anđelka koja je ubijena u Šipovu: Nikolu prijavljivala za nasilje,...

Ovo je Anđelka koja je ubijena u Šipovu: Nikolu prijavljivala za nasilje, jutros ostavila djecu kod svekrve

Datum:

Anđelka M. (34), koja je ubijena u Šipovu, u dva navrata je protiv svog nevjenčanog supruga Nikole C. (38) podnosila prijave za nasilje u porodici, a jedna od tih istraga je obustavljena jer je Anđelka navodno odustala od krivičnog gonjenja, javlja ATV.

Nikola C. je osumnjičen da je jutros u automobilu hicima iz pištolja ubio Anđelku, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu. Ona je na mjestu ostala mrtva, dok je Nikola sa prostrelnom ranom glave prevezen u UKC Republike Srpske gde je operisan, nakon čega je podlegao povredama.

Izvor blizak istrazi za ATV otkriva da je Anđelka prvu prijavu protiv Nikole podnijela 2023. godine, a drugu u maju ove godine.

”U oba slučaja je policija postupala po prijavama i protiv Nikole C. je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnijela izveštaj o počinjenom krivičnom djelu. U jednom slučaju istraga je obustavljena, jer je žrtva odustala od krivičnog gonjenja, dok je druga prijava i dalje u radu”, kaže dobro upućeni izvor ATV-a.

Prema nezvaničnim informacijama Anđelka je, nakon napada u maju, napustila Nikolu i sa njihovo dvoje djece, starosti dvije i šest godina, pa je živela kod rođaka. Međutim, svjedoci tvrde da su oni i posle toga ostali u kontaktu i da su ih viđali zajedno.

Djecu dovezla na čuvanje kod Nikolinih roditelja

Dosadašnja istraga ukazuje da je Anđelka jutros automobilom djecu dovezla kod Nikolinih roditelja na čuvanje. Nikola je navodno sačekao ispred kuće i kada je ona ostavila djecu sjeo je u automobil i, kako se sumnja, počinio jezivi zločin, a potom pokušao da presudi sebi.

Zasad nije poznato gdje je i kako nabavio pištolj, ali se najverovatnije radi o nelegalnom oružju, što je predmet dalje istrage.

Reklame

Povezane vijesti

Glumac iz serije „Lud, zbunjen, normalan“ osuđen zbog bludne radnje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora...

U lovačkom domu repetirao pištolj prema trojcu za šankom

ZENICA - C.E. iz Olova optužen je da je...

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име