18.8 C
Bijeljina
субота, октобар 19, 2024
NaslovnaVijestiHronikaNastavnica imala seks s učenikom, drugi čuvali stražu, sud je osudio na......

Nastavnica imala seks s učenikom, drugi čuvali stražu, sud je osudio na… FOTO

Datum:

Nastavnica matematike iz Misurija, koja je priznala da je spavala sa učenikom (16) dok su drugi čuvali stražu postigla je nagodbu s tužiocem i osuđena je na četiri godine zatvora.

Hejli Nikel Klifton (26) je u zamenu za blažu kazu priznala da je imala „seksualni kontakt“ sa učenikom, kako bi iz optužnice bile uklonjene sledeće tačke: ugrožavanje dobrobiti deteta, silovanje drugog stepena, seksualni odnos sa učenikom i zlostavljanje deteta četvrtog stepena, preneo je The Independent.

Nastavnica je uhvaćena nakon što je policija obaveštena o vezi između nje i učenika. Neimenovani učenik iz srednje škole Lakej istupio je i pokazao fotografije ogrebotina na telu tinejdžera.

Hejli Nikel Klifton je osuđena na četiri godine zatvora i naloženo joj je da završi program lečenja.

Međutim, sudija je rekao da će primati izveštaje o njenom napretku svakih 90 dana, i ako se dobro ponaša, Hejli bi mogla da dobije suspenziju kazne i da joj se kazna smanji na uslovnu slobodu.

Inače, Hejli Nikel Klifton je uhapšena početkom januara u okrugu Komal, Teksas, a seksualne odnose sa učenikom je imala u okrugu Pulaski u Misuriju, oko 1.500 kilometara od mesta hapšenja.

Reklame

Povezane vijesti

spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име