8.8 C
Bijeljina
понедељак, септембар 30, 2024
NaslovnaVijestiHronikaNakon sukoba mladića sa Balkana, austrijska opština unajmila obezbjeđenje da patrolira

Nakon sukoba mladića sa Balkana, austrijska opština unajmila obezbjeđenje da patrolira

Datum:

BIŠOFSHOFEN – Nakon brutalnog napada i premlaćivanja mladića sa tzv. Kosova kojeg je napala grupa mladića, mahom sa Balkana, austrijska opština Bišofshofen je bila prinuđena da unajmi dodatno obezbjeđene koje patrolira mjestom.

Naime, sve se desilo krajem juna mjeseca kada je sedmočlana banda na željezničkoj platformi u Bišofshofenu presrela i pretukla mladića koji je u besvjesnom stanju prevezen u bolnicu.

Nakon ovog brutalnog čina nasilja, mještani su ostali u šoku. Odmah je sazvan sastanak i identifikovano je da se problematične osobe okupljaju upravo oko područja stanice. Zato je opština odlučila da unajmi dodatno obezbjeđenje, koje patrolira krajem:

“Moram priznati da sve djeluje kao da je problem riješen. Bišofhofen je mirniji nego ikada. Mjere koje smo preduzeli definitivno su dale rezultate”, rekao je Hansjerg Obinger koji se nalazi na čelu Bišofshofena.

A, sutra će se pred sudom u Salcburgu pojaviti sedmočlana banda koja je napala mladića, a koju čine državljani Bosne i Hercegovine, Slovenije, Turske, dva državljanina Austrije i dva državljanina Srbije.

Navodno, riječ je o bandi koja već neko vrijeme pravi probleme u ovom kraju. Kako prenose mediji, otkriven je i motiv napada. Iako se prvobitno sumnjalo da je u pitanju pljačka, optužnica otkriva da je riječ o sukobu zbog bivše djevojke jednog od napadača iz Srbije, koja je navodno viđena da razgovara sa žrtvom.

Reklame

Povezane vijesti

Pronađena kćerka srpskog glumca: "Odvedena je u bolnicu"

Kćerka srpskog glumca Petra Zekanovića - S.Z. (16) iz...

Za tri mjeseca tri likvidacije na Cetinju

CETINJE - Bomba zakačena za drvo, hitac iz snajpera,...

Srušio se avion: Ima mrtvih FOTO

Nekoliko putnika je poginulo kada se mali avion srušio...

Vozač iz BiH povrijeđen u jezivom udesu sa smrtnim ishodom

BRAUNAU – Jedno lice je izgubilo život, a četiri...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име