19.9 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiAdem Ljajić će biti krivično gonjen: Preti mu zatvorska kazna nakon napada...

Adem Ljajić će biti krivično gonjen: Preti mu zatvorska kazna nakon napada u alkoholisanom stanju

Datum:

Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Novog Pazara Adem Ljajić ovog jutra je izazvao veliki incident u hotelu „Holidej in“ u Beogradu kada je u alkoholisanom stanju tražio piće, ali mu je recepcioner rekao da je radno vreme završeno.

Ljajić ga je potom napao verbalno, a zatim i fizički, nakon čega je pozvana policija. Pripadnici javnog reda i mira su izašli na lice mesta i nisu mogli da ga legitimišu pošto on kod sebe nije imao dokumenta

Nakon toga je priveden i zadržan u policijskoj stanici, gde se i dalje nalazi do otrežnjenja, najviše do 48 sati.

Ljajić će krivično odgovarati pošto je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo nalog prema kom će policijski službenici PS Novi Beograd podneti prijavu protiv njega, što je i saopšteno na sajtu ove institucije.

– Adem Ljajić je izvršio krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i mira koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu. Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A. Lj. kako vređa policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku – stoji između ostalog u saopštenju.

Ukoliko je ranije osuđivan preti mu zatvorska kazna od šest meseci do dve godine, a postoji i mogućnost uslovnog otpusta ukoliko nema krivične presude iza sebe.

Reklame

Povezane vijesti

Glumac iz serije „Lud, zbunjen, normalan“ osuđen zbog bludne radnje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora...

U lovačkom domu repetirao pištolj prema trojcu za šankom

ZENICA - C.E. iz Olova optužen je da je...

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име