19.9 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportFudbalŠest golova u Kruševcu, ali pobednika nije bilo: Partizan iščupao bod, Napredak...

Šest golova u Kruševcu, ali pobednika nije bilo: Partizan iščupao bod, Napredak ima za čim da žali, a sledi strašna borba za drugo mesto

Datum:

Fudbaleri Napretka i Partizana odigrali su u Kruševcu spektakularnu utakmicu, a meč četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije završen je rezultatom 3:3 (2:1). Kako je u terminu od 16 časova TSC savladao na svom terenu kragujevački Radnički (4:3), crno-beli su na samo dva boda viška u odnosu na ekipu iz Bačke Topole uoči poslednje tri runde.

Nije Partizan uspeo da slavi ni u šestom meču u nizu, ali je makar u odnosu na prethodnih pet susreta uspeo da izbegne poraz.

Bili su crno-beli pred novim neuspehom, imao je Napredak i dva gola prednosti pred poslednjih deset minuta, ali je ekipa Alberta Nađa u ludoj završnici uspela da stigne do izjednačenja, pa sada ima dva boda više od TSC-a, na tri kola do kraja, u borbi za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Još jednom je Partizan pokazao brojne nedostatke u svojoj igri, posebno u fazi odbrane, ispadali su igrači „parnog valjka“ prelako kod pogodaka Majdevca i Bastajića, a zanimljivo je da su crno-beli u poslednjih šest duela svaki put primili makar po dva gola. Svakako nedopustivo za ekipu koja je do pre mesec dana želela i titulu u Srbiji.

Do kraja je ostalo još tri runde, tim iz Humske čekaju mečevi protiv Mladosti, Čukaričkog-a i Radničkog iz Kragujevca, a Nađevu ekipu čeka velika borba za drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona

Reklame

Povezane vijesti

Sprečen haos „Torcide“ pred meč Zvezda – Benfika, oglasio se MUP Srbije

Pripadnici MUP-a su tokom vršenja granične kontrole lica i...

Sergej Jakirović više nije trener Dinamo: Presudili su mu poraz od Hajduka i blamaža u Minhenu

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Sergej Jakirović više nije trener Dinama. Čelnici...

Dinamo ismijavaju na Internetu nakon debakla

Dinamo je usred Minhena primio devet komada od Bajerna...

„Žao mi je Luke Jovića; ja sam vođa – svi ostali rade za mene“

Zlatan Ibrahimović je govorio za medije u Italiji uoči...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име