17.7 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportFudbalPartizan odbio 12 miliona evra! Otkriveni nepoznati detalji zimskog prelaznog roka u...

Partizan odbio 12 miliona evra! Otkriveni nepoznati detalji zimskog prelaznog roka u Humskoj

Datum:

Fudbalski klub Partizan odradio je dobar zimski prelazni rok i značajno je ojačao sastav pred prolećni deo sezone. Ipak, vrlo lako se moglo dogoditi da pored Mihajla Ilića i Kristijana Belića crno-beli ostanu bez još nekih nosilaca igre iz jesenjeg dela sezone, što bi bio veliki udarac na njihove šampionske ambicije.

Poznato je da je Fenerbahče u januaru pokušao da ubedi Partizan da u Istanbul pusti najboljeg strelca Superlige Mateuša Saldanju, ali su crno-beli ostali imuni na ponudu za koju se spekuliše da je iznosila oko 10.000.000 evra, jer su smatrali da je Brazilac ključni adut tima Igora Duljaja u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom.

Sada je italijanski „Tutomerkato“ izneo u javnost informaciju da su za Saldanju bila ozbiljno zainteresovana još dva kluba. Jedan od njih je tamošnji Torino, koji je ispipavao puls beogradskog tima po pitanju Brazilca, ali do konkretnih razgovora ipak nije došlo jer lider srpskog šampionata nije imao nameru da se odrekne svoje udarne igle.

Drugi tim je bio belgijski Gent koji je tokom zime prodajama Gifta Orbana i Malika Fofane u Lion, Đorđija Čakvetadzea u Votford i Huga Kujpersa u Čikago inkasirao 43.500.000 evra bez bonusa, a u slučaju prve dvojice bi dodatno mogli da zarade još oko 15.000.000 evra.

 Ipak, tako su otupeli svoju navalnu liniju i bilo im je potrebno hitno rešenje u napadu, a njega su videli u Partizanu kome su za Saldanju ponudili sumu od 10.000.000 evra, piše „Tutomerkato“. Ipak, navodi se da bi novi kontakt dva tima mogla da uspostave na leto.

Takođe, italijanski portal je pisao i o interesovanju Verone za Ksandera Severinu, za kojeg su crno-belima ponudili 2.000.000 evra. Kako se navodi, Partizan je ovu ponudu odvio uz obrazloženje da su klub već napustila dvojica bitnih igrača, Kristijan Belić i Mihajlo Ilić, te da ostali nosioci nisu na prodaju.

Podsećamo, prodajama Ilića u Bolonju, odnosno Belića u AZ Alkmar, crno-beli su inkasirali oko 8.500.000 evra.

Reklame

Povezane vijesti

Milojević: „Nećemo mi igrati finale Lige šampiona“; Laž: „Nevezano za ambijent“

Vladan Milojević i Bruno Laž, treneri fudbalera Crvene zvezde...

Opet ista priča u Ligi šampiona: Zvezda dobra ali gubi

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike 2:1 u...

Sprečen haos „Torcide“ pred meč Zvezda – Benfika, oglasio se MUP Srbije

Pripadnici MUP-a su tokom vršenja granične kontrole lica i...

Sergej Jakirović više nije trener Dinamo: Presudili su mu poraz od Hajduka i blamaža u Minhenu

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Sergej Jakirović više nije trener Dinama. Čelnici...

Dinamo ismijavaju na Internetu nakon debakla

Dinamo je usred Minhena primio devet komada od Bajerna...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име