23.8 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportKošarkaOstoja Mijailović: "Imamo 11 novih igrača, a biće ih još! Evo kada...

Ostoja Mijailović: „Imamo 11 novih igrača, a biće ih još! Evo kada ćemo ih predstaviti, biće spektakl“

Datum:

Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, dao je kraći intervju za Mozzart u kojem je pričao o pojačanjima kluba i dao je nagoveštaj o tome kada će igrači koji su potpisali biti predstavljeni.

Crno-beli su do sada predstavili tri nova igrača – Frenka Nilikinu, Ifea Lundberga i Vanju Marinkovića, ali od tada nema zvaničnih objava kluba o novim igračima, iako oni pristižu u Humsku.

Navijači se pitaju zbog čega još nema novih pojačanja zvanično, a sada je Mijailović je otkrio i zašto je to tako i da se sprema posebno iznenađenje za Grobare kada je u pitanju predstavljanje pojačanja.

-Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan Mozzart Bet, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način.

Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji – otkrio je Mijailović, koji je istakao da klub trenutno ima 11 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu, ali da to nije kraj pojačanjima.

– U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve.

Reklame

Povezane vijesti

Mladi aktivisti pokrenuli inicijativu za otvaranje omladinskog centra u Bijeljini!

Trener Partizana Željko Obradović za grčke medije govorio je...

Haos u Koloradu: Derik Vajt učestvovao u tuči, udaren u glavu

Prvotimac Boston Seltiksa i reprezentativac Amerike Derik Vajt je...

Bogdanović surovo iskren: „Nije mi se to svidelo, nervira me“

Kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović se prisetio Svetskog prvenstva...

Loša partija Zvezde u Moskvi protiv Zenita: Završen VTB kup

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Zenita iz Sankt...

Durent sastavio najbolju NBA petorku – nema Jokića

Američki košarkaš Kevin Durent objavio je svoju petorku od...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име