14.3 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportOstali sportovi3D BOX slavi 10. rođendan: Philips TV vrijedan 6699 KM na poklon...

3D BOX slavi 10. rođendan: Philips TV vrijedan 6699 KM na poklon dobila Kristina Josipović!

Datum:

Kristina Josipović osvojila je veliki Philips 4K OLED Android TV 77″ kao glavnu nagradu u jednoj od brojnih ovogodišnjih nagradnih igara koje 3D BOX organizuje povodom 10 godina uspješnog rada.

Ime Kristine Josipović dobijeno je Random metodom slučajnog izbora u izvlačenju najsrećnijeg kupca za glavnu nagradu – Philips OLED TV. Model Philips televizora kojim je 3D BOX nagradio Kristinu vrijedi 6699 KM i oplemenjen je jedinstvenom Ambilight tehnologijom.

Ambilight pokreće LED svjetla iza ekrana da reaguju na ono što gledate, prožimajući cijelu prostoriju živopisnim svjetlom dok vas uvlači dublje u omiljene filmove, emisije ili PlayStation igre.

Svi učesnici nagradne igre za glavnu nagradu Philips OLED TV, pravo učešća stekli su kupovinom bilo kojeg Philips proizvoda iz Audio / Video segmenta i prijavom te kupovine na stranici Nagradna igra na web shopu 3dbox.ba. Slični uslovi važili su ili još važe i za ostale nagradne igre organizovane povodom slavljenja jubijela 3D BOX-a. Ljetos je završena nagradna igra u kojoj je najsrećnijem kupcu iz segmenta Sony Audio / Video pripao fenomenalni Sony BRAVIA Full Array LED TV 55″.

Trenutno je još aktuelna nagradna igra za Samsung Galaxy S21 FE 5G pametni telefon koji 3D BOX poklanja najsrećnijem kupcu svakog 10. u mjesecu još od aprila ove godine. Uslov za učešće u ovoj nagradnoj igri je kupovina bilo kojeg telefona u 3D BOX poslovnici ili na web shopu mobilnitelefoni.ba i prijava te kupovine na stranici Nagradna igra gdje su navedeni svi detalji učešća.

Pored nagradnih igara, 3D BOX u godini slavljenja decenije uspješnog rada organizuje za svoje vjerne kupce i mnoge specijalne akcije i popuste. Trenutno su na 3D BOX-ovom rođendanskom popustu laptopi, kao i Apple iPhone 14 Pro i Max modeli kojima je redovna cijena gotovo prepolovljena. Rođendanski popust u 3D BOX-u aktuelan je i za neke vrlo atraktivne proizvode iz kategorija Gaming, Bijela tehnika, Televizori i drugih.

Reklame

Povezane vijesti

Miloš Biković podržao Majdova: „Blaženi ste kad vas sramote zbog mene“

Miloš Biković oglasio se i podržao srpskog džudistu Nemanju...

Maja Ognjenović odlazi u penziju: „Osijećam da je vrijeme“

Čuvena srpska odbojkašica Maja Ognjenović najavila je odlazak u...

Kakav peh!: Slijepoj paraolimpijki oduzeta medalja

Španska maratonka Elena Kongost bila je nadomak osvajanja bronzane...

Adriana Vilagoš oborila nacionalni rekord u Zagrebu!

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš ponovo je briljirala na međunarodnoj...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име