17.7 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportOlimpijske Igre 2024Neviđen skandal: Osvajač medalje na OI uhapšen dok je kupovao kokain na...

Neviđen skandal: Osvajač medalje na OI uhapšen dok je kupovao kokain na ulicama Pariza

Datum:

Australijska hokejaška zvijezda Tom Krejg, čovjek koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio srebro, uhapšen je u srijedu zbog navodne kupovine kokaina od uličnog dilera u Parizu!

Svjetski mediji javljaju da je Krejg uhapšen sa posjedom jednog grama droge, nakon što je selekcija Australije izgubila od Holandije rezultatom 2:0 u četvrtfinalu OI.

Krejg je primjećen u podnožju zgrade u 9. arondismanu,nešto posle ponoći. U pritvoru je 28-godišnji muškarac, zajedno sa još jednim muškarcem – rekli su lokalni policajci koji su uhapsili dvojicu muškaraca.

Neimenovani prodavac je opisan kao 17-godišnjak koji se „ponašao kao diler“, rekao je izvor iz tužilaštva, a navodno je nosio sedam bočica kokaina, 75 tableta ekstazija i 3 grama mefedrona, sintetičkog amfetamina.

Krejg je legenda Australije, karijera mu traje već 10 godina i zabeležio je 101 nastup za nacionalni tim. Bio je deo tima koji je osvojio zlatnu medalju na Igrama Komonvelta 2018. na Zlatnoj obali i srebro na pomenutim Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Reklame

Povezane vijesti

spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име