23.8 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportOlimpijske Igre 2024Negativni rekord – Amerika "pregazila" Srbiju; Lebron se oglasio; Amerikanci hvalili Jokića

Negativni rekord – Amerika „pregazila“ Srbiju; Lebron se oglasio; Amerikanci hvalili Jokića

Datum:

Košarkaši Srbije izgubili su od Sjedinjenih Američkih Država.

Srbija je ubedljivo poražena na startu Olimpijskih igara od favorizovane selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 110:84.

U okviru Grupe C, Južni Sudan je prethodno pobedio Portoriko na krilima Karlika Džonsa.

Lebron Džejms i Kevin Durent su bili previše za Srbiju koja nije imala dovoljno raspoloženih košarkaša. Najzapaženiji su bili Jokić i Bogdanović, ali to nije bilo dovoljno za nešto više od ubedljivog poraza.

Lebron:

„Mislim da su nas dosta namučili na početku, a posle smo se stabilizovali. Kada je ušla druga petorka, ona nas je i pogurala ka velikoj prednosti što je odlučilo meč“, rekao je Lebron o pobedi SAD nad Srbijom.

Srbija je najlošija na Olimpijskim igrama…

Koš razlika od -26 je trenutno najlošija na celom turniru, ali sreća pa je u pitanju prvo kolo i Srbija može sve da ispravi.

Džoel Embid je danas dobio mnogo zvižduka…

Ceo stadion je zviždao Džoelu Embidu, čoveku koji je umesto reprezentacije Francuske odabrao SAD.

„Zviždali su mu i više ranije“, rekao je Bem Adebajo.

Aleksa Avramović:

Ušli smo agresivno u meč i poveli osam razlike, ali oni su reprezentacija sastavljena od 12 fantastičnih igrača. Videli ste Kevin Durent nije mnogo igrao a postigao je 21 poen, bez promašaja, za poluvreme. Sjajno su šutirali, pogodili su skoro 20 trojki

Stiv Ker pohvalio Srbiju

Srbija je bila sjajna u prvoj četvrtini, a onda se pojavio Kevin i preokrenuo. Na tome smo gradili celu utakmicu. Dobro je što imamo sposobnost da lopta bude kod Adebaja, ili Dejvisa, ili Lebrona, tih velikih momaka, znači nam za ovakve utakmice.

Reklame

Povezane vijesti

spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име