16 C
Bijeljina
петак, септембар 20, 2024
NaslovnaSportOlimpijske Igre 2024Imamo li najbolju sliku sa Olimpijskih igara ikada? Čovjek koji je ovo...

Imamo li najbolju sliku sa Olimpijskih igara ikada? Čovjek koji je ovo ufotkao zaslužuje sve nagrade ovog svijeta

Datum:

Pariz jeste grad domaćin Olimpijskih igara, međutim veliki broj takmičenja odvija se i van glavnog grada Francuske. Primere smo imali tokom ovih nekoliko dana, počevši od fudbala i ragbija, pa sve do košarke. Jedan sport je ipak specifičan.

Preko 15.000 kilometara od Ajfelovog tornja i drugih znamenitosti udaljeno je selo Taehupo na Tahitima, koje je domaćin takmičenja u surfovanju. Sport koji je debitovao u Tokiju 2021. polako postaje redovan u programu, a svojom atraktivnošću privlači pažnju i onih koji nisu previše upućeni.

Vreme na Tahitima ne ide u prilog takmičarima ovih dana, a posebno u ponedeljak pošto su talasi poprilično uzburkani, međutim to nije smetalo pojedinim takmičarima da se istaknu.

Zvezda programa ipak je bio fotograf „Getty Images“ Žerom Bruile, koji je uhvatio nestvaran momenat Brazilca Gabrijela Medine.

Brazilac je porazio Kanou Igarašija 17.40 prema 7.04 u okršaju grupne faze, a na samom kraju nadmetanja talas ga je zbacio i on je zauzeo takvu pozu da se stiče utisak kao da lagano stoji u vazduhu.

njegova daska je u ovom slučaju bila „plaćeni glumac“, pa smo tako dobili scenu za pamćenje i prepričavanje. Izvrsno!

Fotografiju možete videti ispod.

Reklame

Povezane vijesti

spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име