17.7 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportOlimpijske Igre 2024"Da je Silva došao, mislim da bih i njega prebila!" Najluđa izjava...

„Da je Silva došao, mislim da bih i njega prebila!“ Najluđa izjava Milice Žabić: Tako pucam od snage

Datum:

Milica Žabić nova je miljenica Srbije. Briljirala je u miksu u džudou, ali je ostala bez medalje. U repasažu je Srbija izgubila od Brazila sa 4:1, pa je ispuštena prilika za bronzu. Milica je sve rivale obarala za nepuni minut.

„Da je Silva došao, mislim da bih i njega prebila. Tako pucam od snage, biću iskrena. Tako mi je bilo i juče. Isti osećaj, samo sam juče imala neke brzoplete odluke. Danas sam odlučila da mečevi ne traju duže od dva napada, milsim da je to najbezbolnije i za mene i za njih“, rekla je Žabićeva.

„Ovo je moj najbolje odrađen turnir u karijeri i htela sam da akcenat bude na OI. Žrtvovali smo EP i SP, da bih ovde bila ovde top. Dobila sam gomilu poruka i od ljudi koji prate džudo i onih koji su tek shvatili šta je ovoj sport. Znači podrška, nisam imala to ranije, ali stvarno mnogo znači“.

Meč u individualnoj konkurenciji u repasažu bio je bolan.

„Bila sam brzopleta, htela sam da iznenadim tehnikom i da se vratim na isto, jer sam znala da će da poleti u jednom momentu, ali me preduhitrila. Nisam mogla to da iskontrolišem, bila je raziika u kilaži, ali mi nije to predstavljalo problem. U toj kategoriji sve devojke su krupne, napravila sam grešku u koracima, ali danas me niko ne bi dobio“, poručila je Milica.

Reklame

Povezane vijesti

spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име