9.8 C
Bijeljina
уторак, октобар 22, 2024
NaslovnaSportFudbalZvezda na Monako bez Glazera

Zvezda na Monako bez Glazera

Datum:

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Monako, gdje sutra s istoimenim timom igraju treće kolo Lige šampiona, a na letu za Kneževinu nije bilo Omrija Glazera.

Izraelski golman ostao je u Beogradu, najviše zbog obnovljene povrede, a delom i zbog nešto slabije forme u posljednje vrijeme, tačnije od trenutka kada se vratio među stative poslije višemjesečnog oporavka.

Trener Vladan Milojević prinuđen je i da izvrši određene promjene u posljednjoj liniji. Izvjesno je da neće biti ista kao u sudaru sa Interom na Đuzepe Meaci. Postojala je šansa da se reprezentativac Slovenije, Vanja Drkušić, oporavi od povrede. Ipak, iskusni štoper očigledno nije prošao posljednji test. I odlučeno je da nastavi sa terapijama i odmorom u Beogradu.

Veliko je pitanje kako će izgledati defanzvni red „crveno-bijelih“, na stadionu Luj Drugi. Trener Vladan Milojević vjerovatno bi ponovo igrao sa trojicom centralnih defanzivaca, ali sada je takva opcija pod velikim znakom pitanja.

Odranije su povrijeđeni Mirko Ivanić i desni bek Ognjen Mimović.

Na spisku putnika su: Marko Ilić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Jung Vu Seol, Uroš Spajić, Naser Điga, Stefan Leković, Milan Rodić, Rade Krunić, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Kanga, Andrija Maksimović, Luka Ilić, Katompa Mvumpa Silas, Aleksandar Katai, Piter Olanjinka, Nemanja Radonjić, Felisio Milson, Bruno Duarte i Šerif Endijaje.

Reklame

Povezane vijesti

Milošević iskren nakon drame u Pazaru

​Uspjeli su fudbaleri Partizana da upišu pobjedu u meču...

Radnik na krilima Teodorovića savladao Slogu na Gradskom stadionu

U desetom kolu Wwin lige BiH, fudbaleri Radnika savladali...

Lalatovića razbjesnila publika poslije meča: Ne mogu da slušam ove dripce

​Fudbaleri Vojvodine su remizirali protiv Jedinstva iz Uba sa...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име