14.3 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportFudbalNezapamćena pobjeda mladih Pancera

Nezapamćena pobjeda mladih Pancera

Datum:

Fudbalska selekcija Nemačke do 21 godine ostvarila je ubedljivu pobedu pošto je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala Estoniju sa neverovatnih 10:1.

Iako je razlika u kvalitetu bila očigledna, nije bilo za očekivati da će domaćin na ovom meču primiti dvocifren broj golova.

Izabranici Antonija Di Salva su do prednosti došli u 23. minutu susreta, kada je Voltmejd bio siguran sa bele tačke. Do isteka poluvremena Nemačka je uspela da postigne još četiri pogotka, a u strelce su se upisali Tresoldi, Martel i Adejemi, koji je pogađao u 35. i 44. minutu.

Posle samo dva minuta igre u nastavku novi gol postigao je Voltmejd. Rozenfelder je u 59. minutu postigao sedmi pogodak za Pancere, da bi totalnu katastrofu Estonaca najavio Adejemi dva minuta kasnije kada je na semaforu stajalo 8:0.

Ipak, domaći sastav je preko Sapovalova uspeo da postigne počasni pogodak, ali su Nemci sa dva nova gola u finišu stigli do neverovatnih 10:1. Ovo je inače najveći poraz za pomenutu selekciju. Estonci su 2014. godine poraženi od Danske rezultatom 8:0.

Što se plasmana na tabeli tiče, Nemačka posle osam kola zauzima prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi sa 22 boda, dok je Estonija ubedljivo poslednja sa samo jednim osvojenim bodom.

Reklame

Povezane vijesti

Dinamo ismijavaju na Internetu nakon debakla

Dinamo je usred Minhena primio devet komada od Bajerna...

„Žao mi je Luke Jovića; ja sam vođa – svi ostali rade za mene“

Zlatan Ibrahimović je govorio za medije u Italiji uoči...

Kejn napunio mrežu Dinama i oborio Runijev rekord

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn stigao je večeras...

Najteži poraz ikada: Dinamo prvi klub koji je primio devet golova

Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su najteži poraz u svojoj...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име