10.5 C
Bijeljina
среда, септембар 18, 2024
NaslovnaSportFudbalZakopane sjekire u Partizanu: Stanojević i Kalulu sastančili oči u oči, napadač...

Zakopane sjekire u Partizanu: Stanojević i Kalulu sastančili oči u oči, napadač konkuriše za Gent

Datum:

Nužda zakon menja, a nužda „kaže“ da je Partizanu u revanšu sa Gentom potreban svaki fudbaler, pa i – Aldo Kalulu koji se posle gostovanja Luganu u Tunu našao na crnoj listi trenera Aleksandra Stanojevića. Sankcija je ukinuta i krilni napadač će konkurisati za revanš u Belgiji, jer crno-belima preti eliminacija iz Evrope i neophodni su svi resursi ne bi li se izbegao fijasko u kvalifikacijama.

Omaleni Francuz je obavio razgovor sa Stanojevićem, rečeno je sa obe strane šta je bilo potrebno da se kaže kako bi situacija i trenutak bili prevaziđeni, te će se Kalulu naći na spisku putnika u Gent, a zatim i u protokolu za meč. U kom obimu će biti korišćen-teško je proceniti, ali ako se osvrnemo na činjenicu da je u prvoj utakmici u Beogradu, u nedostatku krila (ni Nemanja Trifunović nije bio u protokolu), Kcandera Severinu zamenio desni bek Milan Lazarević i proveo se kao bos po trnju, verovatno će i Kalulua sačekati ozbiljnija uloga u revanšu.

Podsetimo, Kalulu je u revanšu sa Luganom, u Tunu, igrao na poziciji klasičnog napadača, a kada je zamenjen reagovao je neprimereno, ljutito, u jednom momentu je šutnuo i flašicu vode ka Stanojeviću, pa je u prvom meču sa Gentom sklonjen iz tima.

 

Baš u tom momentu se pojavila i priča u vezi sa angažovanjem Lazara Romanića iz Železničara iz Pančeva, za koga je javnost isprva pomislila da je zamena za Mateusa Saldanju. Meta je zapravo bio Kalulu, kome je u tom momentu status ozbiljno bio narušen, na ivici razlaza.

Međutim, kako ponuda Partizana za Romanića nije bila velika, a u međuvremenu se umešala i Crvena zvezda, koja je duplirala iznos za obeštećenje krilnog igrača, uz to ponudila i procente, priča je u trenutku „zamrznuta“, a Stanojević i Kalulu su potom izgladili odnos, pa je sve nekako otišlo u mirnije, realnije tokove.

Jer, ne mogu se ni svi igrači nazivati pojačanjima, pogotovo ne iz Supelige Srbije, neki nivo se mora održati, ma koliko Partizan bio na konopcima…

Reklame

Povezane vijesti

Kejn napunio mrežu Dinama i oborio Runijev rekord

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn stigao je večeras...

Najteži poraz ikada: Dinamo prvi klub koji je primio devet golova

Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su najteži poraz u svojoj...

Iliev se vratio na mjesto uspjeha u najteže vrijeme za Partizan

Ivica Iliev je novi sportski direktor Partizana, zvanično je...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име