14.3 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportFudbalTSC se obrukao – primio osam golova u porazu za pamćenje!

TSC se obrukao – primio osam golova u porazu za pamćenje!

Datum:

Fudbaleri TSC-a poraženi su od Makabija rezultatom 5:1 u drugom meču kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri TSC poraženi su od Makabija ukupnim rezultatom 8:1 u dvomeču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

To znači da će srpski predstavnik sezonu nastaviti u Ligi konferencija i da ih čeka evropska jesen i u petak će na žrebu saznati svoje nove protivnike.

Ovo ne deluje ohrabrujuće nimalo, primiti sedam golova od Makabija posle 180 minuta fudbala je pravi „šamar“ i za TSC i za srpski fudbal.

Makabi je mogao i ubedljivije da pobedi TSC, ali je Žarko Lazetić odlučio da „povuče ručnu“ i Makabi je brzo stao.

Izraelci su poveli jako brzo i tri gola postigli za tek 12 minuta igre! U Bačkoj Topoli se Adu upisao već u drugom minutu, samo što je utakmica počela…

Na 2:0 je Adu povisio već u 6. minutu, da bi se za 3:0 postarao Asante u 12. minutu nakon veoma loše reakcije odbrane TSC-a posle kornera Makabija.

Od tog momenta je Makabi stao i nije žurio da postigne novi pogodak, dok je TSC bio potpuno demoralisan i jako retko pokazivao borbenost i volju da nešto promeni.

Osramoćeni igrači TSC otišli su u svlačionice na poluvremenu, a preko Pantovića dolaze dve veoma dobre prilike za domaći tim. Ipak, u 56. minutu stiže nova kazna.

Četvrti put na ovom meču, a ukupno sedmi put u dvomeču je Makabi postigao gol protiv TSC-a i sada je sa 20 metara mrežu zatresao Turgeman.

Pantović je zapretio najozbiljnije u 65. minutu. On je sjajno utrčao u kazneni prostor i dobio pravovremeno dodavanje, ali je njegov šut pogodio prečku i potom se lopta odbila igraču Makabija, a najbolja šansa da se TSC upiše u strelce odlazi u nepovrat.

Imao je TSC nove muke u poslednjih 10 minuta susreta. Morao je Ilić da spašava gol posle udarca Lajusa nakon što se Makabi prosto ušetao u kazneni prostor, ali peti gol nije bio postignut.

TSC je u Evropi imao ubedljiv poraz od Frajburga od 5:0, a ovo je izjednačilo taj negativni rekord! Katastrofa nije zaustavljena i Šahar na asistenciju Reviva postiže gol za ogromnih, čak sramnih 5:0!

Prestiž Mbongu je uz pomoć stative u 89. minutu postigao gol za TSC i to je bilo sve što smo videli na ovoj utakmici. 5:1 za Makabi u Bačkoj Topoli dovoljno je reklo.

Ukupnim rezultatom 8:1 je TSC eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Reklame

Povezane vijesti

Dinamo ismijavaju na Internetu nakon debakla

Dinamo je usred Minhena primio devet komada od Bajerna...

„Žao mi je Luke Jovića; ja sam vođa – svi ostali rade za mene“

Zlatan Ibrahimović je govorio za medije u Italiji uoči...

Kejn napunio mrežu Dinama i oborio Runijev rekord

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn stigao je večeras...

Najteži poraz ikada: Dinamo prvi klub koji je primio devet golova

Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su najteži poraz u svojoj...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име