14.3 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaSportFudbalPartizan eliminisan od Lugana posle produžetaka: Primio gol sa igračem više

Partizan eliminisan od Lugana posle produžetaka: Primio gol sa igračem više

Datum:

Fudbaleri Partizana su eliminisani od Lugana u 3.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su slavili posle 90.minuta 2:1, ali su uprkos igraču više u produžecima primili gol u pa je konačan rezultat 2:2.

Nevjerovatno kakvu je Partizan propustio šansu da obezbjedi evropsku jesen. Naime crno-beli su poveli golom Gajasa Zahida u 44.minutu čine su anulirali beogradskih 0:1. Međutim, tek što se ušlo u nastavak izjednačio je Štefen u 47.minutu, kada mu se nakon udarca i bloka Jurčevića vratila lopta pa mu nije bilo teško da prevari Jovanovića iz neposredne blizine.

Ipak Partizan ponovo preuzima inicijativu, pa posle kornera koji izvodi Zahid, kapiten Marković ponovo donosi prednost udarcem glavom u 67.minutu.

Potom je Lugani bolji rival, u finišu Jovanović brani izglednu priliku, a domaćin čak pogađa i prečku. Međutim, mladi reprezentativac Perua Grimaldo u 87.minutu je iznudio drugi žuti karton Hajdarija, pa Partizan od tog trenutka ima igrača više.

Međutim, crno-beli su u produžecima bili potpuno bezidejni i čak dozvolili domaćinu da preko Mahmuda i grube greške De Medine izjednače na 2:2. Istina golu je prethodio čist faul nad Jurčevićem ali se VAR baš kao i u Beogradu kod prekršaja nad Kaluluon nije oglasio.

Partizanu nakon debakla od Dinama iz Kijeva i „baksuzluka“ protiv Lugana, proba proći u grupnu fazu Konferencijske lige gdje će igrati protiv Genta.

Reklame

Povezane vijesti

Dinamo ismijavaju na Internetu nakon debakla

Dinamo je usred Minhena primio devet komada od Bajerna...

„Žao mi je Luke Jovića; ja sam vođa – svi ostali rade za mene“

Zlatan Ibrahimović je govorio za medije u Italiji uoči...

Kejn napunio mrežu Dinama i oborio Runijev rekord

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn stigao je večeras...

Najteži poraz ikada: Dinamo prvi klub koji je primio devet golova

Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su najteži poraz u svojoj...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име