18.2 C
Bijeljina
уторак, октобар 22, 2024
NaslovnaSportFudbalNavijači Partizana prekinuli bojkot: Svi na Čukarički

Navijači Partizana prekinuli bojkot: Svi na Čukarički

Datum:

Navijačka grupa Partizana „Grobari jug“ saopštila je danas da je prekinula bojkot utakmica „crno-belih“ na stadionu u Humskoj i najavila povratak na južnu tribinu na meču 13. kola fudbalske Superlige Srbije protiv Čukaričkog.

Rasim Ljajić je u ponedjeljak na Skupštini kluba izabran za predsjednika Privremenog organa Partizana, dok su razriješeni dužnosti predsjednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, članovi Upravnog odbora, kao i svi članovi Skupštine kluba.

„Rukovodstvo Privremenog organa FK Partizan neće imati nimalo lak posao, jer se suočavaju sa potpuno devastiranim klubom. Ali, imaju jasan primer kako ne bi trebalo da se radi. Na primeru drugih klubova se vidi da bez navijača, bez vraćanja kluba onima od kojih je otet – nema dugoročnog rešenja. U tribini će imati iskrenog partnera na putu podizanja kluba iz pepela, ali i ljutog protivnika ukoliko bilo ko pomisli da ponovo otuđi klub od svojih navijača“, navodi se, između ostalog, u saopštenju navijačke grupe „Grobari jug“.

„Na vama i nama je da našu snagu pokažemo dolaskom na utakmice. Da punimo Jug i stadion JNA, i budemo istinska podrška Partizanu. U tome će nam biti potreban svaki grobar“, dodaje u saopštenju.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog biće odigrana u subotu od 15.55 časova, prenosi Tanjug.

„Prva i osnovna tačka za prekid bojkota bila je podnošenje ostavki kompletne vodeće garniture, uključujući i raspuštanje Skupštine. Sada, kada su ti zahtevi ispunjeni, vreme je da se vratimo svojoj kući, na svoju tribinu, i da otvorimo jedno novo, svetlije poglavlje u istoriji kluba“, zaključuje se u saopštenju navijača Partizana.

Reklame

Povezane vijesti

Dug Partizana 55-60 miliona evra, biće "kresanja" plata

Član Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Danko Lazović izjavio...

Zvezda na Monako bez Glazera

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Monako, gdje...

Milošević iskren nakon drame u Pazaru

​Uspjeli su fudbaleri Partizana da upišu pobjedu u meču...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име