9.9 C
Bijeljina
петак, септембар 13, 2024
NaslovnaSportFudbalMilojević otkrio probleme, pa "zagrmeo": "Reći ću sada i zauvek..."

Milojević otkrio probleme, pa „zagrmeo“: „Reći ću sada i zauvek…“

Datum:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo utiske pred utakmicu sezone za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno-beli su se iz Norveške vratili sa golom zaostatka (2:1), ali sada pred svojom publikom na domaćem terenu imaju šansu za preokret i jesen u Ligi šampiona.

Očekuje nas drugo poluvreme na našem stadionu. Poznat je rezultat svima iz prve utakmice. Veliki značaj ima ovaj meč, ulog je ulazak u LŠ. U prvom duelu Bodo je bio bolji i pobedio (2:1), ali tad je završeno prvih 90 minuta. U međuvremenu smo se oporavili, pojedini igrači su se podigli. Igramo protiv dobre ekipe, ali ovde nema loših timova. Oni imaju sistem rada i igre. Neće biti ništa manje teže nego u Norveškoj. Na nama je da budemo spremni. Imamo problema kod pojedinih igrača, ali ne tako velikih. Videćemo za sastav. Moramo da se borimo i damo sve od sebe. Igramo kod kuće, biće pun stadion. Probaćemo da odradimo što nam je taktička zamisao. Uradićemo sve da uđemo u grupnu fazu LŠ„, započeo je obraćanje medijima Milojević.

Za sve rezultate, kako je rekao, odgovoran je isključivo on.

Reći ću sada i zauvek – ja sam najodgovorniji za sve što je bilo i biće. Igramo protiv ekipe koja ima trenera od 2017. godine, svake godine dižu svoj nivo. Ne menjaju puno igrače, imaju sistem koji je trenutno u fudbalu nezamisliv. Mi još uvek nismo na maksimumu i nadam se da ćemo biti bolji od ove utakmice. Imamo dosta novih igrača, tako da ne znam da li će Bode igrati drugačije nego uobičajeno. Pokušaćemo da sprečimo vrline i iskoristimo njihove mane i naš plan sprovedemo u delo„, poručio je.

U mislima je samo utakmica protiv Bodea.

Svako ima pravo na svoj stav… U ovom trenutku razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici. Veliki je ulog igrati u Ligi šampiona, sve je već rečeno. Uradićemo sve što možemo, daćemo sve od sebe… Skloni smo tome da nam je svaka utakmica na život i smrt. Na nama je da izađemo spremni i da uz naše navijače pokušamo da pobedimo i neka bude po Božjoj volji„, naglasio je Milojević.

Strahu, prema njegovim rečima, mesta nema.

Igram fudbal od svoje devete, a imam 54 godine… Drugačije gledam na stvari ja, drugačije mediji, javnost. Nikada ni za jedan klub nisam pričao ni o jednom klubu, niti davao prognoze. Živimo malo u drugačijem svetu, ne znam da li je namerno, ali ima zlonamernosti o svemu tome. Ovde ćete da vidite puno klubova, postoje tri takmičenje, fudbal se brzo razvija, sve zemlje imaju dobre budžete, trenere, sisteme, igrače. U plej-ofu nema loših ekipa, možda je neko atraktivniji, ali sve su ekipe za poštovanje. Mi smo Zvezda, istorija nam ne dozvoljava da se nečega plašimo. Nije igranje u Zvezdi lako, veliki je pritisak, velika su očekivanja. Na nama je da ostvarimo snove naših porodica, navijača… Da li ćemo uspeti ili ne – videćemo“, dodao je Milojević.

O navijačima je imao samo reči hvale.

Šta reći o našoj atmosferi i navijačima… Oni su šampioni Evrope što se toga tiče, generalno su svaki put oni ti koji prirede nešto spektakularno, verujem da će tako biti i sutra. Ponosan sam na njih, svi koji su igrali na Marakani znaju kakva je atmosfera i svi su pričali o tome, a nama je privilegija da imamo takvu podršku„, jasan je bio trener crveno-belih.

Na pitanje da li igrači vežbaju penale, kratko je odgovorio.

Igrači vežbaju penale posle svakog treninga, sve je to segment igre„.

Odlaganje u domaćem šampionatu ne vidi kao problem.

Mislim da je i u prošlosti Zvezda odlagala utakmice, tako da to nije slučaj samo kod nas. Nije problem odlaganje, nego da imamo više vremena koja nam je jako bitna i svima je jasno da je ovaj dvomeč najbitniji, veliki ulog. Moramo da budemo skoncetrisani, nisam nešto za ta odlaganja i smatram da nismo ništa loše uradili u smislu regularnosti prvenstva. Svakako nam je značilo, da imamo više vremena za trening„, istakao je on.

Pripreme su protekle najbolje moguće.

Pripremali smo utakmicu onako kako smo smatrali da je najbolje i u okviru naših mogućnosti. Nemamo mi samo navijače, imamo i protivnika, koji nas puno puta iznenadi ili ne iznenadi. Sve je to iza nas i ne bih se vraćao na prvu utakmicu. Ekipi koja je fizički dobro pripremljena, morate da odgovorite na isti način“, zaključio je Milojević.

Podsetimo, revanš meč između Crvene zvezde i Bodea je na programu u sredu od 21 sat.

Reklame

Povezane vijesti

Boban: „Nije mi jasno šta Ibrahimović radi u Milanu“

Bivši hrvatski fudbaler Zvonimir Boban nije siguran da razume...

Ilić za ruske medije: „Moca Vukotić najbolji igrač Partizana, ja nisam ni među prvih 15“

Sadašnji trener u Rusiji, a nekadašnji kapiten Partizana Saša...

Crno-beli spremaju „bombu“ za kraj – stiže Dejan Lovren

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren blizu je potpisa za grčki...

Rade Bogdanović: Da vidim Piksija na ulici…

Fudbalska reprezentacija Srbije iza sebe ima još jedno rolerkoster...

Branko Radujko novi generalni sekretar FSS

Novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije biće Branko Radujko,...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име