TV serijal "Trenutak iz sna" i ovog četvrtka od 22:45 časova donosi potresnu životnu priču, a heroina ovonedeljne epizode je Branislava Nožanić, koja se sa prvim živonim problemima susrela u sopstvenoj porodici. Naime, njena mama je duševno obolela 2003. godine, što se i te kako odrazilo na njihove porodične odnose.

Non-stop je mislila da je tata sa nekim drugim ženama. Taj bes zbog njega iskaljivala je prvenstveno na mojoj baki, pa i na meni - započela je Branislava svoju tešku priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi pobegla od ružne stvarnosti i nimalo idiličnih proodičnih odnosa, Branislava je silno želela da upozna životnog saputnika, ali je kasno shvatila da postoji drugo lice te ljubavi. Njen otac ispričao je kako je Branislava sa partnerom doživela saobraćajnu nezgodu koja joj ostavila trajne psoledice.

On je dodao gas i rekao: "Sad ćemo da nastradamo" - započeo je priču Branislavin tata.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam kako vrišti dete, ali nisam videla ništa, sve mi je bilo crno pred očima. Ali sam išla kroz kanal, grebala kako bih došla do sina. Čula sam ga, ali nisam mogla da dođem do njega - prisetila se Branislava ovog nemilog događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Branislavu je težak život koštao zdravlja - ona dobija trbušnu kilu koju je hitno morala ukoniti operativnim putem.

Doktor mi je uništio stomak tom operacijom. On je ionako bio uništen, ali operacijom još više - ispričala je Branislava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa serijala "Trenutak iz sna" odlučila je da pokuša da joj vrati veru u bolju budućnost, ali taj put neće biti nimalo lak.

Doktor je rekao da je operacija koju će joj raditi veoma komplikovana, ali je njena najveća želja da sredi taj stomak - objasnila je voditeljka Tijana Čurović situaciju Branislavinoj porodici.

Foto: TV Pink Printscreen
Foto: TV Pink Printscreen

Da li će zahtevna intervencija uroditi plodom i da li će biti uklonjene posledice Branislavinog nimalo lakog života, saznaćete u novoj epizodi TV serijala "Trenutak iz sna" u četvrtak 28. marta od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M. Đurović