34.7 C
Bijeljina
среда, август 21, 2024
NaslovnaVijestiNeljudski: Pijan skrivio nesreću, pozvao oca koji ga je odmah evakuisao, ostavili...

Neljudski: Pijan skrivio nesreću, pozvao oca koji ga je odmah evakuisao, ostavili Branislava da umire u kolima

Datum:

Vukašin Milošević (26) iz Jabučja izazvao je pijan (1,72 promila alkohola u krvi) tešku saobraćajnu nesreću na putu Lajkovac-Skobalj u kojoj je stradao Branislav Jevrosimović (44), a kako Telegraf saznaje, on i njegov otac, koji je odmah došao po njega, ostavili su nesrećnog Branislava zaglavljenog i teško povređenog u kolima, i umesto da mu pomognu, odvezli se odmah sa mesta udesa

Podsetimo, Milošević koji je bio mrtav pijan direktno se zakucao u automobil kojim je upravljao Jevrosimović. Nesrećni čovek ostao je zaglavljen i teško povređen, a Vukašin je, umesto da mu pomogne, pozvao oca koji je došao i odvezao ga u lokalni Dom zdravlja iako je u udesu sam zadobio jedva vidljive povrede.

– To je neljudski! Ostavili su čoveka da umire u kolima! Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo! Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola, u kojima je bio zaglavljen, a sve vreme je imao teško unutrašnje krvarenje – kaže za Telegraf svedok ove užasne tragedije.

Kad je video udes, Miloševiću je odmah prišao drugi mladić, koji se slučajno našao tu.

– Dok se mladić okrenuo Milošević je već bio u autu i u pratnji oca otišao u Dom zdravlja u kojem mu radi majka. Nisu ni pogledali zaglavljenog i ranjenog Branislava – kaže naš izvor.

Kako Telegraf.rs saznaje, otac pijanog bahatog vozača D. M. radi kao nastavnik u Osnovnoj školi u Lajkovcu, dok mu je majka medicinska sestra u Domu zdravlja.

Po nalogu tužilaštva, naređena je obdukcija stradalog Jevrosimovića. Miloševiću se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju i preti mu kazna zatvora od dve do 12 godina.

Podsetimo, Milošević je u subotu prvo priveden, ali nakon saslušanja nije mu određen ni pritvor. Milošević sedi kod kuće, iako je skrivio udes u kojem je čovek poginuo, a ima samo zabranu napuštanja boravišta, oduzet mu je pasoš i ima obavezu da se svaki ponedeljak javlja policiji.

Tužilaštvo je tražilo da se izveštače oba vozila, a kako se sumnja, Milošević je vozio i čak većom brzinom od dozvoljene.

Povezane vijesti

Putin kleknuo pred spomenikom žrtvama terorističkog napada u Beslanu

Ruski predsednik Vladimir Putin obišao je memorijalni kompleks Grad...

Mario Jurčević: „Želimo da uđemo u grupnu fazu Lige konferencija“

Fudbaler Partizana Mario Jurčević izjavio je danas da ekipa...

Zločin kakav Sanski Most ne pamti: Šta se do sada zna o trostrukom ubistvu

SANSKI MOST - Domar Gimnazije u Sanskom Mostu Mehemed...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име