26.6 C
Bijeljina
среда, август 21, 2024
NaslovnaSvijetPolitikaSAD: Na snazi najviši stepen bezbjednost: "Svi treba da se zaustave"

SAD: Na snazi najviši stepen bezbjednost: „Svi treba da se zaustave“

Datum:

Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je krenuo u Milvoki, u saveznu državu Viskonsin, na četvorodnevnu Republikansku nacionalnu konvenciju, tokom koje će zvanično prihvatiti republikansku nominaciju za predsednika.

Američke agencije za sprovođenje zakona rade na obezbeđivanju bezbednosti konvencije, nakon atentata na Trampa tokom mitinga u Pensilvaniji, prenosi Rojters.

Na snazi najviši stepen bezbednosti

„Osećamo se veoma prijatno jer radimo sa Tajnom službom. Radimo sa 40 različitih agencija za sprovođenje zakona“, rekao je predsednik Republikanskog nacionalnog komiteta Majkl Votli u intervjuu za Foks.

Votli je pozvao republikance da iskoriste ovaj trenutak kao priliku za jedinstvo i prevaziđu partijske podele, istakavši da nema mesta za nasilje.

„Svi u Americi treba da zaustave. Moraju da zastanu, moraju da razmisle o tome šta je za nas zapravo važno u ovom političkom procesu“, ocenio je on.

Senator Kris Kuns iz Delavera, ključni saveznik Trampovog rivala, predsednika Džoa Bajdena, rekao je da bi nasilje protiv Trampa trebalo da motiviše obe stranke da pojačaju bezbednost pred demokratsku konvenciju u Čikagu u avgustu.

„Moramo da budemo više zabrinuti i marljiviji nego ikada da osiguramo da naše dve konvencije i ostatak ove predsedničke kampanje prođu bezbedn“, rekao je on za NBC

Povezane vijesti

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi urade ovo

Mnogim muškarcima koji pokušavaju da zavedu ženu, prvo što...

Još jedan dan, još jedan bujni dekolte vatrene Kolumbijke… FOTO

Čini se da je ovo već sada postala nedeljna...

Kakve poruke skriva dolazak direktora CIA u BiH?

 SARAJEVO - Prvi čovjek Centralne obavještajne agencije (CIA) Sjedinjenih...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име