35.5 C
Bijeljina
недеља, август 25, 2024
NaslovnaZabavaZanimljivostiSimpsonovi predvidjeli atentat na Donalda Trampa?: U jednom su pogriješili..FOTO

Simpsonovi predvidjeli atentat na Donalda Trampa?: U jednom su pogriješili..FOTO

Datum:

Jučerašnji pokušaj atentata na mitingu u Pensilvaniji u kojem je učestvovao bivši američki predsjednik Donald Tramp izazvao je globalnu pažnju.

Usred široko rasprostranjene osude nasilja od strane svjetskih lidera, korisnici društvenih mreža ne planiraju da se zaustave. Pored mnogobrojnih mimova i šaljivih slika nakon atentata na Trampa, mnogi korisnici na „X“ objavili su poređenje sa navodnim predviđanjem iz dugotrajne animirane serije Simpsonovi, poznate po svojim čudnim predviđanjima događaja u stvarnom svijetu..

Kontroverza je izbila kada je korisnik podijelio slike iz epizode ​​Simpsonovih, što sugeriše da je emisija predvidjela Trampov incident sa pucnjavom.

Međutim, ovog puta Simpsonovi nisu bilu u pravu u potpunosti, makar kada je ishod u pitanju, naime u epizodi kada je izvršen atentat na Donalda Trampa, on umire, što nije slučaj i u stvarnosti.

Ovo je dovelo do lavina reakcija na mreži, pri čemu su neki izražavali nevjericu, a drugi su koristili humor kako bi razgovarali o navodnom predviđanju.

Epizoda je podstakla diskusije o istoriji Simpsonovih davanja naizgled pronicljivih predviđanja, dodajući sloj intrige tekućem diskursu oko incidenta sa pucnjavom i njegovim dugoročnim posljedicama.

Reklame

Povezane vijesti

Na kupalištu u Jajcu se utopili ujak i sestrić, pronađeno i drugo tijelo

JAJCE – Članovi Gorske službe spašavanja – Stanica Jajce...

Oštećena tartan staza u Parku „Mladen Stojanović“

Zbog nepropisnog korištenja u proteklim danima uočena su nastala...

Nemanja Matić grmi: „Večeras se dogodila krađa“

Fudbaleri Jedinstva iz Uba za sada ne uspevaju da...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име