19.3 C
Bijeljina
среда, август 21, 2024
NaslovnaBijeljinaGradske vijestiTake Over fest “preuzima” Bijeljinu

Take Over fest “preuzima” Bijeljinu

Datum:

Vrelo ljeto u Bijeljini će dodatno ugrijati prvo izdanje Take Over festa, koji se održava od 15. do 20. jula na više lokacija u gradu, a uz podršku Lokalne fondacije Bijeljina.

Ideja organizatora je bila da “staru dobru umjetnostvrati na velika vrata u modernom stilu i na jednommjestu okupi mlade i njihove roditelje, ljubiteljemuzičke i likovne umjetnosti.

-U vremenu kada je slikarstvo preuzela AI, a muzika se svela na puštanje play lista u klubovima, shvatili smoda publika u Bijeljini zaslužuje više, kažu organizatori.

Festival počinje u ponedjeljak 15. jula u 20,00hotvaranjem izložbe hiper-realističnih likovnih radovarađenih olovkom autora Mladena Mićića i radova safuturističkom vizijom automobila koji su nastali prije20 godina čiji je autor Kristijan Kubatlija. Izložba ćebiti postavljena u Galeriji Centra za kulturu Semberija, a moći će da se pogleda do 18. Jula.

Za subotu je planirana poslastica za ljubitelje dobrežive svirke. U Praha pubu će biti održan Battle of the Bands. Nastupaju dva sjajna benda MayDay izBeograda i domaći Lavirint.

Bendovi će se “boriti na dvije bine, a dobar zvuk bićezačinjen rasvjetom i specijalnim efektima. Početak je u21,00h uz live stream putem YouTube live linka.


Festival ima i humanitarni karakter. Na obje lokacijefestivala će biti postavljena kutija za prikupljanjepomoći za malog borca Sergeja Vasića.

Pozivamo sugrađane da nam se pridruže, obećavamone samo dobru, već prije svega kvalitetnu zabavu iuživanje u umjetnosti, poručuju organizatori Take Over festa.

Povezane vijesti

Pogledajte šta sve nudi novi Audi RS3 FOTO

Iako su kompaktni modeli poslednjih godina ispali iz fokusa...

Arheolozi otkrili: Neandertalci su bili pametniji nego što se vjerovalo

Arheolozi su otkrili "iznenađujuće" nove dokaze koji sugerišu da...

Sve veća prodaja lijekova za mršavljenje: Farmaceutska industrija cvijeta

Privreda Danske je, prema preliminarnim podacima, u drugom tromesečju...

Virus Zapadnog Nila širi se Hrvatskom, sumnja se na desetine zaraženih

Prvi slučajevi Zapadnog Nila zabilježeni su u Hrvatskoj,Oboljele su...

Izvadila školjku u Hrvatskoj, pa „zaradila“ krivičnu prijavu

Na Krku je privedena 36-godišnja Ukrajinka zbog sumnje da...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име