19.9 C
Bijeljina
четвртак, август 22, 2024
NaslovnaSportFudbalIsplivali jezivi detalji: Napadnute porodice fudbalera Urugvaja, igrači se tukli da bi...

Isplivali jezivi detalji: Napadnute porodice fudbalera Urugvaja, igrači se tukli da bi spasili svoju djecu

Datum:

Kao bomba odjeknula je vest o tuči i skandalu kada je posle meča, u kojem je Kolumbija obezbedila finale Kopa Amerika posle pobede 1:0 na Urugvajem, izbio veliki sukob na tribinama u kojem su učestvovali fudbaleri i navijači

Naime, navijači Kolumbije i Urugvaja su se sukobili nakon završetka polufinala Kopa Amerike u sredu uveče na stadionu Bank of America u Šarlotu. Strasti su se rasplamsalr nakon meča, a sve se prenelo na tribine. Tako i neki urugvajski igrači viđeni kako se sukobljavaju sa kolumbijskim navijačima nakon utakmice na stadionu Bank of America u Šarloti.

Prema izjava ljudi na licu mesta, sam sukob nije nastao samo zbog provokacija i prolivanja piva, već i zbog toga što su bile ugrožene porodice fudbalera Urugvaja na jednom delu tribina. Tako, posle mača, urugvajski defanzivac Hosé Mariia Himenez rekao je da su neki kolumbijski navijači postali agresivni prema članovima porodica urugvajskog tima na tribinama, od kojih su neki držali malu decu, nakon utakmice.

Ovo je katastrofa, naša porodica je bila u opasnosti. Morali smo da uđemo na tribine kako bismo izveli naše voljene, sa malim bebama. Nije bilo ni jednog policajca… i mi smo tamo stajali braneći svoje. Stali smo da odbranimo sebe i naše. Nadam se da će oni koji organizuju ovo biti pažljiviji prema porodicama i navijačima, ovo je katastrofa, isto se dešava na svakoj utakmici. Naše porodice pate zbog nekih navijača koji popiju dva pića i ponašaju se kao deca i nemaju osećaj za pristojnost.

Trener Urugvaja Marcelo Bielsa rekao je da nije video kako se drama odigravala nakon utakmice.

– Došlo je do neke rasprave na sredini terena, i kada sam to video, otišao sam u svlačionicu. Mislio sam da se zahvaljuju navijačima na podršci. Ali onda sam saznao da je, nažalost, tamo bilo nekih problema – istakao je on.

Povezane vijesti

spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име