31 C
Bijeljina
среда, август 21, 2024
NaslovnaSvijetRatovi i krizeMedvedev najavljuje totalno uništenje: "Zgazićemo reptila

Medvedev najavljuje totalno uništenje: „Zgazićemo reptila

Datum:

Dmitrij Medvedev, bivši predsednik Rusije, smatra da se sukob u Ukrajini neće okončati ni potpisivanjem mirovnog sporazuma

Medvedev navodi da će se bez obzira na potpisivanje mirovnog sporazuma vremenom na vlast u Ukrajini „vratili radikali“ koji su inspirisani „zapadnim neprijateljima“ Rusije.

„Tada će doći vreme da konačno zgazimo reptila i zabijemo dugački čelični ekser u kovčeg banderovske kvazi-države. Uništićemo ostatke njegovog krvavog nasleđa i vratiti preostale zemlje u krilo Rusije. Neprijatelji Rusije neće nigde otići. Akumuliraće snagu i čekati novi zgodan razlog da unište našu zemlju. Moramo biti spremni za buduće bitke za odbranu otadžbine“, napisao je Dmitrij Medvedev na svom kanalu na Telegramu.

Ruski predsednik Vladimir Putin, podsetimo, rekao je nedavno da je spreman da prekine rat sa Ukrajinom i potpiše mirovni sporazum ako Kijev povuče trupe sa teritorija tri oblasti koje je anektirala Rusija i zvanično odustane od namere da se učlani u NATO.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski nazvao je Putinov predlog ultimatumom i rekao da je spreman da počne pregovore sa Moskvom čim Rusija povuče svoje trupe sa ukrajinske teritorije.

„Želi da se odreknemo nekih naših okupiranih teritorija, ali želi i neokupirane teritorije. Neće stati. Neće biti zamrznutog sukoba“, naglasio je Zelenski.

Povezane vijesti

Oglasio se Batut: U Srbiji nema zaraženih majmunskim boginjama

Svеtsкa zdrаvstvеna оrgаnizаciјa (SZО) је nа sаstаnкu оdržаnоm 14....

Mekinro reagovao zbog Sinera: „Šokantno – Halep je isto rekla“

Legendarni Džon Mekinro šokiran je vešću da je Janik...

Putin kleknuo pred spomenikom žrtvama terorističkog napada u Beslanu

Ruski predsednik Vladimir Putin obišao je memorijalni kompleks Grad...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име