31 C
Bijeljina
среда, август 21, 2024
NaslovnaMagazinZdravljeKako brzo smanjiti obim struka pre odlaska na plažu – zvuči kao...

Kako brzo smanjiti obim struka pre odlaska na plažu – zvuči kao nemoguća misija, ali ne mora da bude

Datum:

Letnje vreme se polako zahuktava, a mnogi od nas nisu imali vremena da se tokom prethodnog perioda bave ostvarenjem jednog cilja koji je ključan za samopouzdanje. Pogađate već i sami, reč je o savršeno oblikovanom struku za odlazak u bikiniju na plažu.

Iako je smanjenje obima struka nešto što ne može baš da se postigne preko noći, u upravo zato i predstavlja toliki izazov za mnoge, postoji nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da brže postignete željene rezultate.

Jedite tokom „magičnog“ sata: Nutricionisti preporučuju konzumaciju obroka bogatog proteinima između 15 i 16 časova. Ovo pomaže ubrzavanju metabolizma i topljenju masnih naslaga.

Konzumirajte namirnice koje ubrzavaju metabolizam: Dodajte ljute svojim obrocima ljute papričice, zeleni čaj, kajenski biber ili citruse. Ove namirnice prirodno ubrzavaju sagorevanje masti i pomažu vam da brže izgubite kilograme.

Smanjite stres: Stres se smatra za jednog od glavnih krivaca za nakupljanje masnih naslaga na stomaku. Znamo da je lakše reći, nego učiniti, ali pokušajte da tokom svakog dana pronađete svoje vreme za opuštanje, poput joge, meditacije ili jednostavnog odmora uz omiljenu knjigu.

Saffranex – vaš saveznik za brži rezultat

Ako želite da pokušate da ubrzate proces gubljenja “šlaufa” predelu trbuha, i povećate šansu da uočite vidljive rezultate pre nego što se očekuje, Saffranex bi mogao biti pravi izbor za vas.

U pitanju je prirodni suplement za mršavljenje, koji ima zadatak da cilja masne naslage na kritičnim regijama, poput struka i butina. Ovaj suplement je kreiran na bazi pažljivo odabranih sastojaka koji dokazano pomažu u ubrzavaju topljenja masti.

Saffranex je prvi preparat za mršavljenje u Srbiji na bazi luksuznog cveta šafrana. Sa Saffranexom možete mršaviti sa osmehom, bez stresa i gladovanja.

Takođe, Saffranex je prošao kroz tri kliničke studije koje potvrđuju njegovu delotvornost. Brojna pozitivna iskustva korisnika takođe svedoče o njegovom potencijalu u smanjenju obima struka. I to bez stresa i gladovanja.

Povezane vijesti

Oglasio se Batut: U Srbiji nema zaraženih majmunskim boginjama

Svеtsкa zdrаvstvеna оrgаnizаciјa (SZО) је nа sаstаnкu оdržаnоm 14....

Mekinro reagovao zbog Sinera: „Šokantno – Halep je isto rekla“

Legendarni Džon Mekinro šokiran je vešću da je Janik...

Putin kleknuo pred spomenikom žrtvama terorističkog napada u Beslanu

Ruski predsednik Vladimir Putin obišao je memorijalni kompleks Grad...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име