20.4 C
Bijeljina
субота, јул 27, 2024
NaslovnaZabavaNeko je platio više od milion dolara za pušku u Counter-Strike igri

Neko je platio više od milion dolara za pušku u Counter-Strike igri

Datum:

spot_imgspot_img

Igra Counter-Strike je besplatna, ali igrači mogu da potroše svoj novac za skinove, odnosno varijante boja i uzoraka, kao i za oružja u igri koja dosežu visoke cifre.

Iako redovno dostižu cenu od stotina, pa i hiljada dolara, jedan skin je nedavno uzburkao gejmerski svet kad je prodat za preko milion američkih dolara.

Kupac je nepoznat

Kreator sadržaja Džejk Laki je na svom X nalogu objavio snimak skina i napisao: „Ovo nije najskuplji skin u CS-u, ali je najskuplji koji je javno prodat“. Takođe, nije poznato koliko je tačno skin plaćen, samo to da je koštao preko milion dolara. U pitanju je skin StatTrak Factory New AK-47 Blue Gem 661.

„Samo klovnovi veruju da su te ‘prodaje’ legitimne“, „Ovo mora biti pranje novca“, „Ne bih ovo koristio ni da ga dobijem besplatno“, „Nema šanse da neki skin toliko vredi“, „Do đavola, a štedeo sam džeparac za ovo“, „Da li je ovo NFT?“, „Ovo nije normalno“, „Koje bacanje novca“, „Milion za piksele“, „Nećete me uveriti da ovo nije pranje novca“, tek su neki od komentara na objavu

Prodavač skina je inače Sem (@roflmonster), koji je na svom X nalogu naveo kako ne sme da kaže ni ko je kupac ni koji je tačan iznos za koji je skin prodat, ali rekao je da su „ponude od milion dolara više puta odbijene“.

Ovako visok iznos prodaje bio je moguć zato što je skin jedinstven, odnosno unutar Counter-Strikea postoji samo jedan, a za njega su igrači prvi put saznali ranije ove godine.

Povezane vijesti

Talačka kriza na granici Crne Gore i Albanije: Oslobođeni zarobljeni migranti

Tri državljanina Pakistana uhapšena su u Crnoj Gori, kod...

Spektakl na Seni – otvorene 33. ljetnje Olimpijske igre!

Francuski predsjednik Emanuel Makron proglasio je Olimpijske igre otvorenim. Time...

Ukrajinci pogodili američkim raketama rusko skladište oružja na Krimu

Lokalni kanali na Telegramu izvestili su o snažnim eksplozijama...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име