Ovaj singl se nalazi na njegovom novom albumu The Death of Slim Shady (Coup De Grace), koji uskoro treba da izađe.

Houdin je reperov prvi hit na top listama od Godzille 2020. Producirali su ga Eminem i njegov dugogodišnji saradnik Luis Resto, a u tekstu reper pominje incident u kojem je reperka Megan Thee Stallion upucana u stopala i naziva sopstvenu decu "derištima".

Ono što je razbesnelo deo publike je samo pominjanje Megan Thee Stallion i njen incident sa pucnjavom iz 2020. godine, zbog čega je Tori Lanez osuđena na 10 godina zatvora. On je proglašen krivim za pucanje Megan u noge tokom svađe u kolima.

"Ovo je nisko, čak i za tebe", "Nisi relevantan godinama", "Koristio si Megan za marketing", "Ako ne pravi muziku o zlostavljanim ženama, onda ne piše pesme", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

U najavi albuma objavio je lažnu čitulju za Slima Shadija

Muzički spot za pesmu je direktan omaž njegovoj pesmi Without Me. U spotu se otvara portal iz 2002. godine i Eminem iz prošlosti dolazi u sadašnjost, gde rekreira svoj kultni spot za Without Me.

Eminem kreće u potragu za Eminemom iz prošlosti i njih dvoje upoznaju razne ljude, poput dr. Dre, Snup Dog, Šejn Gilis i Pol Rozenberg, a sve se završava tako što se dva Eminema bore na krovu i spajaju u jedno "čudovište".

Album Death of Slim Shady (Coup de Grace) bi trebalo da izađe ovog leta i biće Eminemov prvi album od Music to Be Murdered Byiz 2020. godine. Eminem je ranije, kako bi promovisao album, objavio lažnu čitulju za svoj alter ego Slim Shady.