Želi da na prvom sastanku odmah eliminiše one "neuredne, lažove, nepoštene i željne provoda". Otkrila je i da ima posebnu taktiku kojom "nedostojne" udvarače rešava po kratkom postupku. U obzir dolaze samo oni koji zarađuju koliko i ona ili više, dakle, godišnja plata da im bude 206.058 dolara, odnosno oko 193.000 evra.

Manekenka na Instagramu ima skoro milion pratilaca, a pohvalila se da sama zarađuje više od 20.000 dolara mesečno. Veruje u to da su finansije njenog budućeg partnera ključne i finansijska sigurnost joj je veoma važna, pa se češće odlučuje za zrelije, starije muškarce.

Nije da sad tražim starije razvedene muškarce, ali ipak više volim da nisu oženjeni i da nemaju decu", priznala je Kloi, ne mareći što je zbog ovoga mnogi osuđuju.

Na spisku onoga što muškarac mora da ima je i da zna dobro da sluša i komunicira, da bude poseban i da se zbog njega oseća poželjno i sigurno. Takođe, mora da bude odgovoran za svoje greške i da prizna kada nije u pravu. Mora imati taman preplanuli ten, treba da ide u teretanu, da bude samouveren, pametan, zabavan, emotivan, da zna dobro da se ljubi, da je pun razumevanja, da ne osuđuje, da ima seksualno iskustvo i da nema predugu kosu.