Odmah nakon ponoći počele su da se nižu čestitke prijatelja i pratilaca koji su njihovom sinu poželjeli sve najljepše, a pjevačica je podijelila i jedan snimak koji su joj napravili fanovi, a koji je potpuno raznježio.

Naime, na snimku se smjenjuju njihove zajedničke porodične fotografije i najlepši trenuci koje je javnost imala prilike da vidi tokom ove 4 godine.

Iako se zvanično ni Aleksandra ni Filip kao ni drugi članovi njihovih porodica nisu oglašavali ovim najljepšim povodom vjerujemo da uživaju u ovom danu daleko od očiju javnosti kako bi svu pažnju posvetili slavljeniku, a da li su mu organizovali veselje ostaje da saznamo.

Podsjećamo, Prijovićeva je u nekoliko navrata pričala i tome kako uživa u ulozi mame i ne krije da joj svaki rastanak od sina teško pada.

"Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide", ispričala je Aleksandra svojevremeno.

(GrandTV)