Majami je uspio brzo da se timski sabere poslije poraza od Njujorka na svom parketu u posljednjoj sekundi i da trijumfuje protiv Atlante.

Presudilo je prvo poluvrijeme koje je Majami dobio 66:49, što je omogućilo da budu opušteniji u nastavku i samo održavaju distancu. Hoksi nisu uspjeli da dođu do velikog preokreta.

Bem Adebajo je bio najistaknutiji kod Majamija sa 30 poena, 11 skokova i pet asistencija. Tajler Hiro je ubacio 20 poena, uz šest skokova i pet asistencija. DŽimi Batler je ostavrio dabl-dabl od 15 poena i 11 skokova, a podijelio je i sedam asitencija.

Tre Јang i Dežonte Mari nisu blistali za goste, ukupno 18 poena od nosećeg bekovskog tandema. Sadik Bej je bio prvi na listi strelaca sa 22 poena, Deandre Hanter je postigao 17, Klint Kapela 16, Onjeka Okongvu 15 poena.

Bogdan Bogdanović je brojao do 13, šutirajući 4/9 iz igre.

Ovi rivali su jako blizu na tabeli. Majami je sedmi sa 34-31, Atlanta mesto ispod 32-32.

Boban Marjanović je sa četiri poena, tri skokva, jednom asistencijom, blokadom i dvije ukradene lopte doprinio pobjedi Hjuston roketsa nad San Antonio sparsima 122:110.

Kod Sparsa je novajlija Devonte Grejem ubacio 28 poena, a po 14 su imali Zek Kolins, DŽeremi Sočan i Čarls Basi.

Prvi strijelac Hjustona bio je Tari Ison sa 20 poena, Aleperen Šengun je zabilježio 16 poena, 10 skokova i četiri asistencije.