Vaše lozinke

Ovdje se prije svega misli na one sa društvenih mreža. Njihovo odavanje partneru potpuno je nepotrebno te može izazvati još više svađa, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi njega prisiljavati da dijeli svoje lozinke s vama. Uvijek je bolje vjerovati partneru kada je virtuelna stvarnost u pitanju.

Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, niste dužni otkriti mu koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora znati su detalji istog s vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle pobuditi nesigurnost i ljubomoru u njemu pa imajte to na umu, prije nego se otvorite o toj temi.

Da vam se ne sviđa neki član njegove porodice

Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli pametovati, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega ili nekom trećem. Priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osjetiti rastrzano, kao da mora birati. Šta god da morate da uradite kada je njegova porodica u pitanju, napravite sa smiješkom, a dalje po svome.