Bijeljinci su odlično otvorili utakmicu i brzo stekli prednost koja je iznosila maksimalnih 7 poena pri rezultatu 20-13.Modričani se nisu predavali i nakon serije grešaka domaće ekipe, ali i odlične odbrane gostiju u završnici seta odbojkaši iz Modriče realizuju prvu set loptu za vođstvo 0-1 u setovima.

Gubitak seta nije obeshrabrio Bijeljince koji su se konsolidovali, pojačali servis i blok te drugi set riješili u svoju korist sa 25-18. U trećem setu na terenu je postojala samo jedna ekipa Radnik, a rezultat 25-9 za naše odbojkaše pokazuje kakva je igra viđena. Četvrti set je domaćin rutinski dobio 25-20 ne dozvolivši Modričanima da "otkinu" bod koji bi im mnogo značio u borbi za opstanak.

Ovo je bila treća utakmica u sedam dana, a Bijeljincima predstoje još dvije u narednih sedam dana.Prva već u utorak u Bijeljini protiv Bosne u revanšu polufinala Kupa BiH, a u subotu naši odbojkaši gostuju u Sarajevu poslednjeplasiranoj ekipi Ilidže.

Vrijedi spomenuti da su u domaćoj ekipi najviše poena osvojili Adai Xiu Yin Ka sa 20, Popović Miloš sa 18 i Nikola Drljić sa 12 poena.

Radnik je trenutno prvoplasirani, ali ekipa Domaljevca svoju utakmicu igra danas i eventualnom pobjedom će ponovo biti na čelu Premijer lige BiH.

Fotografije u prilogu InfoBijeljina