U saopštenju se navodi da je PDP-ov odbor u Bijeljini na istoj poziciji kao 2020. godine, kada je Ljubiša Petrović pobijedio u trci za gradonačelnika.

- Petrović je opravdao povjerenje građana koji su ga u ogromnom broju birali za gradonačelnika, što je najvažnije u politici. U slučaju da neodgovorne političke strukture koje ne žele dobro našem gradu istraju na pokretanju opoziva, gradonačelnik će imati jednaku podršku PDP-a Bijeljina kao i 2020. godine kada je ostvarena veličanstvena pobjeda. Takođe, saradnja Gradskih odbora PDP-a i SDS-a u Bijeljini je višegodišnja, odlična i pobjednička i kao takva će se nastaviti i u budućnosti – navode u Gradskom odboru PDP Bijeljina.

Iskazana je uvjerenost da potencijalni opoziv neće proći.

- Svjesni smo da je Bijeljina trn u oku režimu, ali smo spremni da odgovorimo na sva podmetanja i pokušaje da ovladaju našim gradom. Ako im je pobjeda Ljubiše Petrovića 2020. godine bila iznenađenje, tek će se negativno iznenaditi ukoliko zaista dođe do besmislenog referenduma o povjerenju gradonačelniku – poručuju iz bijeljinskog odbora PDP-a.


S poštovanjem,

Bijeljina, 20.1.2023. godine
Informativna služba
Gradskog odbora PDP Bijeljina