Pojavljivanje Lepe Brene u novogodišnjoj noći napravilo je opštu pometnju na društvenim mrežama. 

Brena je pred kamerama pjevala u dugoj crnoj večernjoj haljini na kojoj je zlatnim šljokicama iscrtano golo žensko tijelo. 

Crne ivice oko grudi i tačkice na bradavicama bile su glavna tema tviteraša.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli brenalepa fp (@brenalepafp)

Mnogi su istakli da joj ne priliči takav stajling, kao i da je ovo najgore izdanje u kojem su je ikada vidjeli. "Zašto?", "Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikada videla u životu", "Haljina... Valjda neka neshvaćena umetnost", glasili su samo neki od komentara.

Kritike na račun haljine stigle su i do Brene, s kojom su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali na ovu temu.

"Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Dok u današnje vreme partneri ubijaju žene, siluju se devojčice i ne prihvataju se prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. veku i širenju verske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", rekla je Brena.

Povezana vijest:

Lepa Brena novogodišnjom horor haljinom šokirala gledaoce

Novogodišnji je koncert održala u jednom beogradskom restoranu, a na društvenim je mrežama napisala:

"Ne dozvolite da vas strah zaustavi u tome da ostvarite svaki vaš san, verujte meni, sve što možete osetiti ili zamisliti, to možete i ostvariti. Samo vam je potrebno da verujete u sebe čak i onda kada niko drugi to ne radi, da imate snagu s lakoćom ići kroz svaki izazov u životu i da imate maštu deteta jer iz mašte se nalaze najbolja rešenja. Ono što sve ovo može upotpuniti su dobri ljudi kojima ćete se okružiti. Idite kroz ovu 2023. godinu sa stavom 'ma boli me uvo za sve, ja imam svoje snove'. Budite zahvalni, voljeni i volite", poručila je pevačica u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)