Predstava "Brod plovi za Beograd", u kojoj glumci pjevaju, a publika uživa u najvećim hitovima i podsjeća se zaboravljenih pjesama, koje su mnogi voljeli, tradicionalno se izvodi krajem decembra u Ateljeu 212.

Komad, nastao po ideji i u režiji Gorice Popović, koji živi već 23 godine, u petak 30. decembra biće izveden po 100. put.

Atelje 212 će, kako je saopštila ova institucija, otvoriti svoja vrata i pružiti šansu svim glumcima Beograda da pokažu vještine i talente pevajući i igrajući uz omiljenu muziku.

U ovom mjuziklu, vodvilju, eksploziji pjesama, humora i glumačkih bravura, učestvovaće gotovo cio ansambl pozorišta Atelje 212, ali i gostujući glumci, pjevači i igrači.

Glumci se pojavljuju u novim, neobičnim ulogama, jer publici pjevaju, pred mikrofon izlaze čak i scenski majstori, razvodnice i svako ko misli da ima talenta, a radi u Ateljeu 212.

Mnogi mladi glumci, igrači i pjevači prvi put su imali priliku da izađu pred publiku baš u ovom muzičko-scenskom spektaklu koji svake godine, podsjećaju iz Ateljea, ispunjava pozorišnu salu do posljednjeg mjesta, prenosi Tanjug.