Torn se pojavila u podkastu "High Low with EmRata" manekenke Emili Ratajkovski, a njih dvije su razgovarale o tome kako djevojke postaju seksualizovane u mladosti radeći u Holivudu.

Torn se veći dio svog života bavila glumom i modelingom, a slavu je stekla 2010. godine nakon što je uz Zendaju glumila u sitcomu Disney Channela, Shake It Up.

Glumica je rekla da je "je*eno stresno" biti dječji glumac pred očima javnosti, pogotovo kada je trebalo da otkrije svoju seksualnost, a "ne samo da te gleda cijeli svijet, nego posebno muškarci, te ljudi i žene oko tebe koji govore ovo je kutija u koju moraš stati".

"Jednom sam dobila povratnu informaciju od reditelja, a imala sam 10 godina. Direktor kastinga zove mog agenta, a agent zove moju mamu, i oni kažu: 'Dakle, nećemo je uzeti jer se reditelj osjećao kao da flertuje s njim i bilo mu je stvarno neugodno'", kazala je Torn.

"Takođe, ti si na sesiji s rediteljem. Ne možeš baš puno reći ili učiniti. Odradiš scenu, pozdraviš se, izađeš. Nema vremena za puštanje da ti sjednem u krilo ili da učinim da se osjećaš nelagodno. O čemu ti to govoriš, čovječe?" dodala je glumica.