Svi se pitaju zbog čega je pjevačica riješila da ode u medijsku ilegalu, obizorm da je ne viđamo po televizijama i novinama, iako ona sve vrijeme nastupa na proslavama i koncertima.

"Ja inače sve vreme nastupam, ali se retko pojavljujem po televiziji, malo sam se povikla, prosto ja sam tako želela. Imala sam potrebu da se povučem iz medija, to je jedini razlog, ali ja normalno radim kao i do sada", kaže ona.

Kako već godinama nije snimila novu pjesmu, zapitali smo se da li ona prezahtjevna ili nema u ponudi prave narodne numere kao što je hit "Bele rade" koji je snimila još na početku karijere.

"Nema pesme za mene, to je još jedan od razloga što se ne pojavljujem u medijima. Nemam šta novo da predstavim i kažem. Trenutno je tako, ja se ne pronalazim u ovim pesmama koje se snimaju danas", dodaje pjevačica.

Ona se prije nekoliko godina razvela od supruga sa kojim ima sina Vasilija, a mnoge zanima da li se nešto novo dešava na ljubavnom planu, i da li neki muškarac uspio da osvoji njeno srce.

"Nije mi se promenio ukus za muškarce, ja kad nešto volim to je uvek tako, kao što volim i narodnjake", kaže Jelena kroz smijeh.

Slobodno vrijeme pjevačica porovodi u rodnog Guči kod roditelja, a u rodnom mjestu je pokrenula i biznis koji joj predstavlja uživanje i relaksaciju.

"Kući idem najčešće, imamo tamo maline, kupine i grožđe. Pomažem mojim roditeljima i ulažem. Ja sam rođena tamo, to je kao kad me neko pita da li se stidim što sam rođena na selu. Naravno da ne, ja se time ponosim", zaključila je pjevačica.

(GrandTv)