Kada je kulinarstvo u pitanju, Dinča se tu odlično snalazi, a pitali smo pjevača da li sve priprema sam ili mu u svemu pomaže supruga Jelena i šta se sve u njihovom domu nalazi na slavskoj trpezi.

"Ove godine zbog male dece i dosta obaveza odlučili smo da naručimo većinu stvari. Za slavu pripremamo kiflice, salate, tradicionalana jela, biće tu i prase. Obično supruga i ja zajedno sve pripremamo, ali tu su i naše majke koje uvek uskoče u pomoć", otkrio je Dinča za Grand.

Pjevač u svom domu uvijek kada mu silne obaveze to dozvole ugosti prijatelje za koje obično upravo on sprema razne specijalitete, a otkrio nam je i da od prijatelja za vještine u kuhinji češće dobija pohvale nego njegova supruga.

"Prijatelji više pohvale moju hranu jer jednostavno više volim kuhinju i da eksperimentišem nego supruga", rekao je Dinča.

Nije odličan samo u kuhinji, već je i vrstan pjevač, ali Dinča je prilično iznenadio otkrivši da rijetko zapjeva na porodičnim okupljanjima.

"Kod kuće i na porodičnim okupljanjima baš retko zapevam, tada jednostavno odmaram dušu. Zbog posla mi se ponekad dešava da mi bude dosta muzike i pesme. Porodična okupljanja kod nas su obično rezervisana za mir i otvorene razgovore", objasnio je pjevač.